MR200 and MR600 keep dropping LTE connection !

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.
123...

MR200 and MR600 keep dropping LTE connection !

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.
73 Reply
Re:MR200 and MR600 keep dropping LTE connection !
2019-11-24 14:30:20
How did you setup DNS ? is it in network ?
  0  
  0  
#12
Options
Re:MR200 and MR600 keep dropping LTE connection !
2019-11-25 14:50:03
I also update to beta version. Looks more stable, now always 4G+. Also, looks like router goes in low power mode when not used.
  0  
  0  
#13
Options
Re:MR200 and MR600 keep dropping LTE connection !
2019-11-25 14:53:01

@pMR600 

 

1) The DNS settings are on Dyndns settings page (sorry I don't have access to the router now, so can't check, but you will find it there). Defaults are empty but you can override with anything you want.

2) The beta seems really better. The problem is, you can't downgrade yourselves. Kevin would have to supply us with manual / neccessary files to downgrade. But since it's working better, I'm not thinking about going back. Hopefuly they release official stable version soon.

  0  
  0  
#14
Options
Re:MR200 and MR600 keep dropping LTE connection !
2019-12-02 08:27:41

And since 2 days it's again loosing connection - several disconnects over weekend. I have not changed anything in the settings. Tried rebooting, but no help, keeps disconnecting.

 

I suspect that maybe there are different tower cells and one of them is having different confing and causing the router to drop connections.

 

No idea.

 

This is really annoying.... And even I can't return this router because I've put in the beta firmware and can't go back to stock.....

  0  
  0  
#15
Options
Re:MR200 and MR600 keep dropping LTE connection !
2019-12-02 14:14:13
Did you check signal strength with mobile phone with same Sim?
  0  
  0  
#16
Options
Re:MR200 and MR600 keep dropping LTE connection !
2019-12-03 09:54:43

@Beton 

 

I see, sorry to hear that; 

 

We tested at our lab, and we can restore the official firmware; you can give it a go. 

 

If failed, you can provide us the information mentioned on another thread. Like the error message, beta firmware version. 

 

Good day. 

If you found a post or response helpful, please click Helpful (arrow pointing upward icon). If you are the author of a topic, remember to mark a helpful reply as the "Recommended Solution" (star icon) so that others can benefit from it.
  0  
  0  
#17
Options
Re:MR200 and MR600 keep dropping LTE connection !
2019-12-03 15:32:36
Hi Kevin, ps provide official fimware download link.
  0  
  0  
#18
Options
Re:MR200 and MR600 keep dropping LTE connection !
2019-12-04 02:14:13

@pMR600 

 

Here you are. 

https://www.tp-link.com/support/download/archer-mr200/#Firmware 

https://www.tp-link.com/support/download/archer-mr400/#Firmware 

 

If it is not listed on the local official website, you can go to global official website to get it. 

https://www.tp-link.com/en/ 

 

May it help. 

If you found a post or response helpful, please click Helpful (arrow pointing upward icon). If you are the author of a topic, remember to mark a helpful reply as the "Recommended Solution" (star icon) so that others can benefit from it.
  0  
  0  
#19
Options
Re:MR200 and MR600 keep dropping LTE connection !
2019-12-04 05:41:56
Kevin, I need firmware for archer MR600.
  0  
  0  
#20
Options
Re:MR200 and MR600 keep dropping LTE connection !
2019-12-06 07:50:15
If you found a post or response helpful, please click Helpful (arrow pointing upward icon). If you are the author of a topic, remember to mark a helpful reply as the "Recommended Solution" (star icon) so that others can benefit from it.
  0  
  0  
#21
Options
Related Articles