Deco

TP-Link Deco is a whole-home Wi-Fi mesh solution providing seamless Wi-Fi coverage for your house. In this section you can say hello to other members, ask, answer or discuss technical topics regarding Deco products.
Deco

Tags

Label

 
My furthest Deco M4 connects to the Main Deco in the Living Room, I have another Deco placed in between them and it seems that it doesn't improve my download/upload speed whenever I go to the furthest
By stellaren · Latest post 13 hours ago by ImtiazAli
0Helpful
28Views
2Replies
Hi, I have an M9+ V2 as the main node connected to a Virgin Media modem. The main M9+ node is then connected to a further 5 deco nodes (2 x M9+ and 3 x M5) through a Netgear unmanaged switch. All conn
By SimonM · Latest post 13 hours ago by Alexandre.
2Helpful
62Views
3Replies
Hello all. I recently purchased a 3-set of Deco X20 and it's absolutely awesome. However I ran into a little issue. Two of the 3-set are connected via Ethernet to the house infrastructure but I want t
By Ribatexano · Latest post 14 hours ago by Ribatexano
0Helpful
49Views
2Replies
All of a sudden all my clients have disappeared 😒 but they are connected to the network
Access Point Mode
By Edd53 · Latest post 14 hours ago by Heidi_Alp
0Helpful
14Views
1Replies
Not sure what's going on but my home network is in principle quite stable. I am using wired backhaul and a mix of XE75 and M5s. Everything seems to be working fine but when connected to team calls via
By koudman2 · Latest post 15 hours ago by koudman2
0Helpful
38Views
2Replies
I just bought a Deco E4 mesh system and everything is working like before except from Disney Plus. If I connect to my previous router/modem everything is working, but if I connect to the deco (cable o
0Helpful
16Views
0Replies
Hallo, it says that decos do not have iptv support in access point mode. It is not clear to me what this means, does it mean the signal is not passed thru or just that there is no igmp snooping? This
By Brian_Boltzman · Latest post 16 hours ago by Heidi_Alp
0Helpful
43Views
2Replies
Anyone had any problems with the app showing zero clients but the devices are working/connected?
By Jtb83 · Latest post 16 hours ago by Edd53
9Helpful
144Views
5Replies
I have a number of Google home assistant products - Home, nest cameras, door bell etc. But I have an issue with the assistant products i.e. home and hub - essentially these devices appear to have flac
By IanAlmighty · Latest post 16 hours ago by David-TP
2Helpful
28Views
1Replies
This Article Applies to: All Deco models Typical Problem Description: 1. One of the Deco units was stuck in constant yellow light mode and was not able to enter setup mode (blue blinking light); 2. On
By TP-Link · Latest post 17 hours ago by David-TP
3Helpful
10223Views
18Replies
1234...878
1234...878