TP-Link HS200 Flickering, but receiving power, and switch not functioning

TP-Link HS200 Flickering, but receiving power, and switch not functioning
TP-Link HS200 Flickering, but receiving power, and switch not functioning
2019-03-12 17:21:09 - last edited 2019-03-13 02:34:59

o I have my house set up for a lot of smart home items, and I wanted to get some overhead lights attached to a smart switch. I had some TP-Link and Kasa bulbs and plugs, so I bought the HS200 switch to replace one of the two switches that control the 3 overhead lights.

Background: showbox Three 3-bulb overhead lights are controlled by 2 switches. One of the switches is on its own, and this is the one I would like to replace with the smart switch. The second switch is on a panel that also has 2 sliders. One for an overhead fan, and the other for the lights on that fan.

The home was owned by a licensed electrician, and we are finding out that actually means all the wiring is half-assed and none of the wiring is completely standard. So far, I have been able to figure out most of the wiring problems, but this one is throwing me off.

0
0
#1
Options
1 Reply
Re:TP-Link HS200 Flickering, but receiving power, and switch not functioning
2019-03-13 02:34:47 - last edited 2019-03-13 02:34:59

Hi,

 

Below is the setup video you can refer to : https://www.tp-link.com/us/download/HS200.html#video

 

Meanwhile, you can read the instruction to wire it: 
https://www.tp-link.com/us/faq-1128.html

 

While back to your case, you mentioned that the overhead lights are controlled by 2 switches, I'm afraid that it is a 3-way switch? If so, the HS200 cannot be used to replace one of them cause it is not a three-way switch. And it can be used to control single device at once. 

 

May it help. Good day.

0
0
#2
Options