Failed to connect some devices to TP-Link wireless router, but all the others work properly?

Failed to connect some devices to TP-Link wireless router, but all the others work properly?

Re:Failed to connect some devices to TP-Link wireless router, but all the others work properly?
2020-09-10 10:30:50

@Daniel79 

TP Link  work  principal,

 

Dont fix the issues they cant understand  / cant resolve after limited efforts.

  0  
  0  
#26
Options
Re:Failed to connect some devices to TP-Link wireless router, but all the others work properly?
2020-09-24 13:33:55

@bschan 

 

bschan wrote

@nollmr I too have the same problem that my HP laptop couldn't recognize the wifi network from the AX50, and after many failed attempts I've followed your tips to disable ax mode and it sure works now. Sounds like a bug by TP-Link???

nollmr wrote

@Letters 

 

Fixed my issue following tips above. All my devices connected fine to my new Archer AX50 except for a Lenovo Yoga 700 that couldn't see the wireless network. I changed the Mode from "802.11a/n/ac/ax mixed" to "802.11a/n/ac mixed" and suddenly I could see the network. I don't have any ax/wifi-6 devices yet so not a big deal to leave ax off for now.

 

Same issue here with my Dell Laptop.   Every other device in my house worked fine but no matter what I tried, I could not see the SSID from this network until I disabled AX mode.

  0  
  0  
#27
Options
Re:Failed to connect some devices to TP-Link wireless router, but all the others work properly?
2020-10-01 23:51:44

@Kevin_Z  do you solve it
 

  0  
  0  
#29
Options
Re:Failed to connect some devices to TP-Link wireless router, but all the others work properly?
2020-11-27 14:20:22

@Vinit 

Can you please share the trick with us too?.

  0  
  0  
#31
Options
Re:Failed to connect some devices to TP-Link wireless router, but all the others work properly?
2020-11-27 14:21:21

@bschan 

I also use a hp laptop, can you please tell me how to disable the ax mode?.

  0  
  0  
#32
Options
Re:Failed to connect some devices to TP-Link wireless router, but all the others work properly?
2020-11-27 14:22:33

@sterne 

If your router do not have those fuctions then I guess you cannot deal with this problem.

  0  
  0  
#33
Options
Re:Failed to connect some devices to TP-Link wireless router, but all the others work properly?
2020-11-27 14:23:45

@Daniel79 

I have done rebooting and restarting but my problem did not get solved instead I felt annoyed.

  0  
  0  
#34
Options
Re:Failed to connect some devices to TP-Link wireless router, but all the others work properly?
2020-11-27 14:24:49

@bschan 

I have a hp laptop and my laptop do not recognising the router can you help me out as you have solved your problem, I guess you can solve mine.

  0  
  0  
#35
Options
Re:Failed to connect some devices to TP-Link wireless router, but all the others work properly?
2020-11-27 14:25:47

Really ?, I have also followed those tips exactly like the told but I had no solution.

  0  
  0  
#36
Options
Re:Failed to connect some devices to TP-Link wireless router, but all the others work properly?
2020-11-27 14:26:28

What do you mean by RTFD any way?.

  0  
  0  
#37
Options