No internet service on LTE Gateway Router

No internet service on LTE Gateway Router

Re:[Troubleshooting]No internet service on LTE Gateway Router
2022-06-08 12:09:46 - last edited 2022-06-08 12:10:20

  @Sunshine 

PS: I`m just till 11.6. in Italy, after that i will move on to a different country...

  0  
  0  
#32
Options
Re:[Troubleshooting]No internet service on LTE Gateway Router
2022-06-09 01:37:35

  @timkn 

 

Hi, it seems that you are using a manually created APN profile, if you change it back to the default profile, will the internet work in Italy?

If not, please send an email to support.forum@tp-link.com with subject "Forum 273224", our engineer will follow up your case and might ask for a remote session to check it since you will move to other country soon.

2022 TP-Link Wi-Fi 7 Product Launch Event | Watch the Replay at https://www.tp-link.com/us/wifi7/event/
  0  
  0  
#33
Options
Re:[Troubleshooting]No internet service on LTE Gateway Router
2022-06-09 09:31:26

  @Sunshine The default profiles are also not working, especially in Swiss the IPv6 is the problem, so here only this one is working. In Germany this is also working, and sometimes in Italy this is also working, but just a little time!

I will send the E-Mail...

  0  
  0  
#34
Options
Re:[Troubleshooting]No internet service on LTE Gateway Router
2022-06-09 12:05:07

  @Sunshine I think i found the solution, in Italy i need a different auth type, should be "PAP" in combination with IPv4 only... Works now for more than 15 mins :-)

  0  
  0  
#35
Options
Re:[Troubleshooting]No internet service on LTE Gateway Router
2022-06-10 07:23:17

  @timkn 

 

Hi, thank you very much for the reply, and glad to hear that you have resolved the problem.

 

2022 TP-Link Wi-Fi 7 Product Launch Event | Watch the Replay at https://www.tp-link.com/us/wifi7/event/
  0  
  0  
#36
Options
Re:[Troubleshooting]No internet service on LTE Gateway Router
2022-06-11 17:10:00

  @Sunshine I was to quick with my response... If i use my Router in "Wireless Router mode" and want to have the 3G/4G Backup, it wont work in Italy, if i switch to "3G/4G Router Mode" it works.

Today we left Italy and we are in Slovenia, till now everything works fine here even in "Wireless Router Mode" :-)

 

What is trating my little Router so bad in italy?

  0  
  0  
#37
Options
Re:[Troubleshooting]No internet service on LTE Gateway Router
2022-06-16 05:53:21

  @timkn 

 

Hi, will you be back to Italy soon? I noticed that our engineer has replied you via email, if there is any further issue, please reply to that email to continue troubleshooting. Thank you!

2022 TP-Link Wi-Fi 7 Product Launch Event | Watch the Replay at https://www.tp-link.com/us/wifi7/event/
  0  
  0  
#38
Options
Related Articles