Bug Report

For reporting of bugs
Bug Report

Label

 
I've had this router for a few years now and Speedtest still does not report the actual speed I'm getting from Xfinity Internet inspite of getting a few firmware updates since first install. I connect
0Helpful
272Views
0Replies
Hello. Downloaded the Tether app, and am immediately prompted with "Local Network Permission Needed" with a button to "Go To Settings". I'm very familiar with this and am fine with granting it, howeve
By R5Ryder · Latest post 2022-12-16 22:01:33 by Riley_S
11Helpful
3701Views
11Replies
I am using some software to query the SSDP/UPnP "GetStatusInfo" action on the WANIPConnection. It works on all other routers that I have tested it on. But it does not work on TP-LINK routers. The erro
By duckware · Latest post 2022-11-16 08:38:32 by Kevin_Z
0Helpful
751Views
4Replies
As per the Subject
By njf · Latest post 2022-10-10 19:33:06 by Riley_S
0Helpful
421Views
1Replies
There is a critical regression in wpa4220v4_eu-up-ver4-0-4-P1-20220408-rel36351-APPLC.bin, don't use it. It took me many hours of testing to isolate. Workaround: stick to wpa4220v4_eu-up-ver4-0-3-P1-2
By archer4ever · Latest post 2022-09-14 06:38:14 by Solla-topee
3Helpful
443Views
3Replies
My Archer AX55 is not blocking some already established connections to my child's Windows 10 PC (software fully updated) when I select BLOCK or if their screen time runs out. If they are already conne
By NetPingS · Latest post 2022-08-29 18:50:58 by Riley_S
0Helpful
587Views
1Replies
Hello. Today I explored different wireless settings in a web-interface of my AX50. When I'm just turned on Smart Connect switch in Advanced --> Wireless Settings (even not clicked a Save button), my P
Smart Connect
By mchist · Latest post 2022-08-24 20:30:53 by mchist
0Helpful
389Views
2Replies
Symptom I've noticed that under specific circumstances, clients can't connect to the 2.4GHz band on one of my satellites (the one connected by ethernet-backhaul). Topology I have four Deco M9Plus v2.0
By kevin_marchant · Latest post 2022-08-11 12:03:31 by kevin_marchant
6Helpful
665Views
7Replies
I have an application that creates a upnp port forwarding rule, it works fine. when I run it twice, it attemps to check to see if the port mapping is there, if it is, it removes it and adds a new one,
By nixomose · Latest post 2022-06-06 15:47:32 by Carl
4Helpful
1616Views
11Replies
My laptop (Alienware m15 R6) was being limited to 30mbps even hardwired on a 1gbps connection. I couldn't figure it out. I tried everything. My cellphone was getting a faster connection (iPhone 13 Pro
By R1dinRandy · Latest post 2022-04-22 00:06:06 by R1dinRandy
6Helpful
663Views
4Replies
123...
123...