HS100 has a different device time

HS100 has a different device time
HS100 has a different device time
2017-01-16 21:04:33
Model :

Hardware Version :

Firmware Version :

ISP :

I use 5 HS100's to control all my aquarium lighting on a schedule. They are all scheduled to turn on a 7:15am, I'm usually not there to witness it happen so I haven't noticed the problem before today. One of my devices didn't turn on at 7:15am this morning, I went into the device settings for that plug and noticed that the device time was about 5 mins behind the actual time. The device even noted that there was a sync that happened at 7:16am (in the future according to the device) while still displaying the device time as 7:11am. How can I get the time back to the correct time?
0
0
#1
Options
5 Replies
Re:HS100 has a different device time
2017-02-25 09:38:37
Exact same problem here with another HS100.
0
0
#2
Options
I have 2 HS105 with the same issue except date is also off
2017-04-01 20:56:15
I have 3 HS smart plugs. My device account is synced with location today. HS100 is correct. The 2 HS105s are showing a date of 2/28/2017, and are an hour slow. Today is 4/1/2017
0
0
#3
Options
Re:HS100 has a different device time
2017-04-01 23:54:35

mcdurmll wrote

I have 3 HS smart plugs. My device account is synced with location today. HS100 is correct. The 2 HS105s are showing a date of 2/28/2017, and are an hour slow. Today is 4/1/2017


I actually just made a post about this very same thing. My HS-105 thinks it's 2/28/2017 now, and because of that it's not on daylight savings time yet.
0
0
#4
Options
Re:HS100 has a different device time
2017-04-02 00:31:35

casteevo wrote

I actually just made a post about this very same thing. My HS-105 thinks it's 2/28/2017 now, and because of that it's not on daylight savings time yet.
My (2) HS105 think it's 2/28/17 as well.
0
0
#5
Options
Re:HS100 has a different device time
2017-04-02 01:38:03
Resetting the devices worked for me. Annoying.
0
0
#6
Options