US_BetaOnline
Following: 0Followers: 8
Beta Test/ Bug / Issue
By rockadyl 2020-01-16 19:16:58

Forum Issue: Not Receiving Email Notifications

I am not sure if anyone else is experiencing this issue but I do not get email notifications when I've been mentioned or replied to in the forums. It appears that my settings are correctly configured
Beta Test/ Bug / Issue
By MrRat 2020-01-11 18:19:43

Cannot See 5ghz

My laptop cannot see the 5ghz SSID on the RE505 but it can see it on the Archer A7 I can see the 5ghz SSID on my Pixel 3 Laptop is ASUS G751JT running Windows 10 In the image below the MrRat-ac is 5gh
Beta Test/ Beta Social
By matmatician1 2020-01-17 04:33:28

Feature Request! BSSID info on Network Map/Advanced Web GUI

Hi TP-Link, I was looking through the web GUI of the Decos, and I found some really useful info. Having the MAC and IP addresses for each Deco in there is really handy for troubleshooting! It would be
Beta Test/ Beta Social
By matmatician1 2020-01-17 04:52:19

Deco App Can't Find Deco Network After WAN Disconnect

Hi TP-Link, I disconnected my Deco from the WAN connection in order to test some ISP issues, and after reconnecting, the app cant find the network. The network is up and functioning without any issues
/ Bug / Issue
By asmir310 2020-01-17 02:48:02

Re:Random Crash

@US_Beta 1) it was sbout 10 feet from the device. 2) 5ghz and connected to Master Bedroom. I have rest to factory default and update the devices again to current firmware. Ever since doing this it has
/ Bug / Issue
By rockadyl 2020-01-14 17:10:17

Re:Poor speeds on 2.4GHz

@US_Beta This was on an iPhone XS. This is not an issue on my Deco M9. I will try it with a couple of other devices tonight.
1234...10