TL-SG105E problem whit vlan

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.
This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.
TL-SG105E problem whit vlan
TL-SG105E problem whit vlan
2020-07-28 19:40:45 - last edited 2020-07-29 12:04:51
Model: TL-SG105E
Hardware Version: V4
Firmware Version: 1.0.0 Build 20181120 Rel.40476

good morning
bho this annoying problem with the switch in question

is configured as follows:

eth1 trunk
eth2 untagged vlan 100
eth3 untagged vlan10
eth4 untagged vlan30
eth5 untagged vlan30

the 2 devices connected on et4 and eth5 (both in the same vlan, 30) are not seen with each other (even the ping is not successful), but they see and are seen by the rest of the network

Do you have any advice to solve the problem? thank you all

 

0
0
#1
Options
1 Reply
Re:TL-SG105E problem whit vlan
2020-07-29 18:33:33

@Zippo 

 

 

if it can serve 2 devices always connected directly to the same switch but with different vlan, they ping without problems

Zippo wrote

good morning
bho this annoying problem with the switch in question

is configured as follows:

eth1 trunk
eth2 untagged vlan 100
eth3 untagged vlan10
eth4 untagged vlan30
eth5 untagged vlan30

the 2 devices connected on et4 and eth5 (both in the same vlan, 30) are not seen with each other (even the ping is not successful), but they see and are seen by the rest of the network

Do you have any advice to solve the problem? thank you all

 

 

0
0
#2
Options
Related Articles