Switch resets date/time even though supposedly using NTP

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.
This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.
Switch resets date/time even though supposedly using NTP
Switch resets date/time even though supposedly using NTP
2013-11-05 03:49:41
Region : UnitedStates

Model : TL-SG3210

Hardware Version : V1

Firmware Version :

ISP :


So I tell this switch to use my NTP server with a failover server,
[CODE]system-time ntp UTC-05:00 10.0.0.1 208.87.104.40 11
system-time dst predefined USA[/CODE]
Then I use system-time manual to setup the time to close enough to the current ntp. You know to account for the dog-slow ntp skew reduction and limitations. And next day,
[CODE]brownie#show system-time

Current time source : NTP Server
Current system time : TUE JAN 27 07:58:47 1970


brownie#[/CODE]
Why is it resetting the time?
0
0
#1
Options
3 Reply
Re:Switch resets date/time even though supposedly using NTP
2013-11-05 09:29:29
You can try to configure your switch via web interface just like the following picture shows:
It is very simple to configure NTP or something.
0
0
#2
Options
Re:Switch resets date/time even though supposedly using NTP
2013-11-05 09:39:19
Sorry, I can't upload the image.
You just need to go to system -> system info -> system time, then you will know what to do.
0
0
#3
Options
Re:Switch resets date/time even though supposedly using NTP
2013-11-12 07:42:27
So you are saying that the way I tried to configure both time and the ntp server I am using incorrect? Mind showing me which step I have wrong?
0
0
#4
Options