A little problem with my TL-SG3210

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.

A little problem with my TL-SG3210

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.
A little problem with my TL-SG3210
A little problem with my TL-SG3210
2014-12-04 19:52:39
Region : Argentina

Model : TL-SG5428

Hardware Version : V1

Firmware Version :

ISP :


I have a problem with my switch, TL=SG3210, I bought 2 months ago, I set up, and all goes well, a few days ago I can not connect to it on the web interface, I disconnected from power, we managed to connect to it from home, but now I can not connect via internet, no matter what I do, a little help please?
  0      
  0      
#1
Options
3 Reply
Re:A little problem with my TL-SG3210
2014-12-05 14:17:59
Hardware version and firmware version of your SG3210?
Reset and reconfigure it?
Report it here if you have tried. http://www.tp-link.com/en/Support/contact/
  0  
  0  
#2
Options
Re:A little problem with my TL-SG3210
2014-12-05 23:35:44
Thanks for answers, i will do this, need to change this equipment to maintain my network in service, but i will do this in the next days! Thanks again for de answer

Ok now i found the hardware version and firmware

Hardware version is TL-SG3210 1.0
Firmware version is 1.9.2. Build 20130527 Rel 59782

Is any update for my switch please?
  0  
  0  
#3
Options
Re:A little problem with my TL-SG3210
2014-12-08 16:54:28
Yours it the latest version. :)
  0  
  0  
#4
Options

Information

Helpful: 0

Views: 707

Replies: 3

Related Articles