CPE210 corrupting client end network

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.

CPE210 corrupting client end network

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.
CPE210 corrupting client end network
CPE210 corrupting client end network
2020-10-05 12:14:46
Model: CPE210  
Hardware Version: V1
Firmware Version: V1.3.0

Client end of connection corrupts connection for multiple cameras. Ip 192.168.0.201 works fine 192.168.0.202 or any other connection dissapears when the client is connected to the network. 192.168.0.184 stays connected as my laptop but nothing else can be connected. 

Would this be a firmware issue? I don’t think so as I have previously connected this firmware with 4 cameras with no issues. 

This is as if the link is set to only accept one IP address but I can’t find anything in config to cause this. 

Many ideas anyone?

  0      
  0      
#1
Options
1 Reply
Re:CPE210 corrupting client end network
2020-10-13 03:50:26 - last edited 2020-10-13 03:50:37

Dear @JASTech,

 

This is as if the link is set to only accept one IP address but I can’t find anything in config to cause this. 

 

What's the operation mode you configured on the CPE210? What device is the CPE210 connected to, a router or a switch? Could you please upload a screenshot of the STATUS page on the Pharos CPE210? If you unplug the CPE210 and then connect multiple devices, say two laptops, to the front router/switch at the same time, would they be able to obtain IP addresses and get Internet access properly?

Happy New Year! Meet Us at CES 2023 | Featuring Wi-Fi 7, Omada Business Networking, VIGI Video Surveillance
  0  
  0  
#2
Options