Devices on Powerline adapters not registered/recorded

Devices on Powerline adapters not registered/recorded
Devices on Powerline adapters not registered/recorded
2020-12-18 12:11:45 - last edited 2020-12-18 12:20:59
Model: OC200
Hardware Version: V1
Firmware Version: 1.7.1 Build 20201016 Rel.62818

Hi,

 

After using various bits of TP-Link kit over the years I have recently upgraded all my home network infrastructure with Omada enabled TP-Link switches and AP's. This consists of

 

1 x OC200

1 x TL-SG2428P v1.0

2 x TL-SG2008P v1.0

3 x EAP225(EU) v3.0

1 x EAP225-Outdoor(EU) v1.0

 

and its 99% awesome....

 

The last 1% concerns a few devices I have connected to the network using TP-Link AV1000 Powerline adapters, they do not show up on the OC200 client list.

 

One adapter is connected to the TL-SG2428P, 3 are connected TV's and 1 is connected to a TL-SG2008P.

 

The TL-SG2428 port that the powerline adapter is connected to shows as the uplink to the TL-SG2008P (and vica versa). I would also expect to see the 3 TV's to  show up in the client list of the TL-SG2428, but they don't.

 

Not a big deal this, like I said, everything works together fine, it would just be nice if all the devices on the network could be monitored by the OC200.

 

So, is this a bug or a feature ? ;-)

0
0
#1
Options
2 Replies
Re:Devices on Powerline adapters not registered/recorded
2021-01-22 13:18:21
Bump, doesn't anyone know why multiple devices on TP-Link powerline adapters do not register as clients on the Omada interface ? (this makes me sad...)
0
0
#2
Options
Re:Devices on Powerline adapters not registered/recorded
2021-01-25 07:05:58

@Tescophil Close to your situation, 2x245's and one 2428P with power-line connections with 2 different brands, one being TP-link, with a TL-SG108E switch and the clients come an go on the SDN software running on a windows 10 box. 

0
0
#3
Options