ER7206 and Virtual Server problem

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.

ER7206 and Virtual Server problem

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.
ER7206 and Virtual Server problem
ER7206 and Virtual Server problem
2021-10-31 23:17:47 - last edited 2021-10-31 23:20:43
Model: ER7206 (TL-ER7206)  
Hardware Version: V1
Firmware Version: 1.1.1 Build 20210723 Rel.64359

I tried for quite some time but I'm unable to get my port forwarding to work ...

 

MODEM (bridge mode) --> ER7206 (public IP) --> LAN 10.0.0.0/20

 

I have a virtual server configured like this, but when I try accessing it will always time-out.

Also tried other internal IP's, other ports, ...

 

Some other things I tried:

- Enabling remote access: Now I could access the router on port 80 --> so public IP access works (yes, I disabled this afterwards)

- Updated firmware to 1.1.1

- Created several firewall rules with different combinations (ALL service types, WAN IN, Source IPGROUP_ANY, Destination IPGROUP_ANY/LAN/!Me)

 

This is my current routing table (I replaced ISP IP's with their logical name)

 

It is a very basic setup I'm trying ... but for some reason something is going wrong

  0      
  0      
#1
Options
2 Reply
Re:ER7206 and Virtual Server problem
2021-11-01 06:36:24

@Kryztov Hey,What application do you want to set up port forward for ? Can you access it normally in the LAN ? I found a faq on there official website.

https://www.tp-link.com/en/support/faq/3046/

  0  
  0  
#2
Options
Re:ER7206 and Virtual Server problem
2021-11-01 08:22:55

@Yannie I tried multiple services, the one in the config is for a synology.

Everything works like it should internally.

 

I've seen that FAQ, but nothing really in there that helps me :(

 

The ER7206 is connected with my cable internet, I also have a VDSL modem in my network which also has port mapping and there I have no issues getting it to work.

 

If I do an online port scan, the port is "filtered" if I enable the forwarding, "closed" if I disable it.

So something is happening, but for some reason the router does not forward it.

  0  
  0  
#3
Options

Information

Helpful: 0

Views: 161

Replies: 2

Related Articles