Omada Site Connection Issues - OC200

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.
This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.
Omada Site Connection Issues - OC200
Omada Site Connection Issues - OC200
2021-11-19 12:59:22
Model: OC200
Hardware Version: V1
Firmware Version: 1.9.3 Build 20210914 Rel.39903

I'm having an issue where the omada cloud says the site controller is online; however when selecting the controller for the site

the page reports 

 

Failed to connect to controller.

 

I can access the controller using the local IP address from the network; this is a new configuration with little changes to default with regards the LAN settings and/or controller access configuration ports?

 

Please any advice/help greatly received.

 

0
0
#1
Options
3 Reply
Re:Omada Site Connection Issues - OC200
2021-11-23 06:39:01

@GrahameHorner 

 

In my experience, it is still important to make sure that the local controller is connected and stable?
Is there a cloud light on the device to see what the status is?
Is the oc200 itself working properly apart from this issue?

0
0
#2
Options
Re:Omada Site Connection Issues - OC200
2021-11-26 11:12:38

@Virgo yes the OC200 controller LED are as expected and the controller is also working fine when connecting to the local address from a LAN computer.

0
0
#3
Options
Re:Omada Site Connection Issues - OC200
2021-11-29 08:19:24

@GrahameHorner Didn't see any similiar issue here. You may try their tp-link support service? 

0
0
#4
Options