Cannot access client devices behind 605 even though I opened the port(s)

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.

Cannot access client devices behind 605 even though I opened the port(s)

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.
Cannot access client devices behind 605 even though I opened the port(s)
Cannot access client devices behind 605 even though I opened the port(s)
2021-11-22 22:34:21
Model: ER605 (TL-R605)  
Hardware Version: V1
Firmware Version: 1.1.1

I have a cable modem connected to the WAN port of my IPfire firewall (192.168.10.1) a static route to the wan on the 605 (192.168.10.2) yes it its double nat..currently everything works and all clients can get on line, the problem is when I VPN into the network using the IPfire (giving me a VPN IP of 10.10.10.x) I cannot access the client devices behind the 605, is there a trick to allow incoming connections to get behind the 605? One more note, if I ssh into the firewall I can only ping (10.2 the wan of the 605) but nothing else behind it on the which is the 192.168.0.x natted subnet.  BUT I can ping out to the internet from inside the network (192.168.0.x) out of the 605..

so I can ping out but not in...

sorry for the long post..thanks team.

 

(cablemodem)>>IPFIRE firewall>>>R605>>>TL-SG2428P v1.0>>>network

  0      
  0      
#1
Options
1 Reply
Re:Cannot access client devices behind 605 even though I opened the port(s)
2021-11-23 07:11:59

@KLX 

 

Hi,

 

How about setting the port forwarding on the ER605? (you can choose the DMZ directly if you want)

https://www.tp-link.com/en/support/faq/2132/

Just striving to develop myself while helping others.
  0  
  0  
#2
Options

Information

Helpful: 0

Views: 330

Replies: 1