Issue with Policy Routing on ER7206 under Controller OC200

Issue with Policy Routing on ER7206 under Controller OC200
Issue with Policy Routing on ER7206 under Controller OC200
2022-05-06 18:23:02 - last edited 2022-05-06 18:24:37
Model: OC200
Hardware Version: V1
Firmware Version: 1.15.2 Build 20220323 Rel.60717

Hello,

I'm currently using OC200 1.0 along with TL-SG2210P v5.0 and ER7206 v1.0 with  1.1.1 Build 20220117 Rel.59513 becase the new firmware doesn't support Stealth Ports .

 

Everything is working just fine but it seems that there is an issue with the Policy Routing.

 

I have 2 WANs from 2 different ISP

 

One is connected to the SFP WAN and the second one is connected to the first WAN port.

While i was using the software controller the Policy Routing was working just fine were i was able to forward the traffic from a specific IP within the private network to the WAN port with the second ISP while both of them were in Link Backup .

 

Now that i have switched to the hardware controller it seems that the gateway is no longer acknowledging the policy routes. Even if i set it up the gateway never moves to CONFIGURING state and my traffic is never routed throu the second ISP.

0
0
#1
Options
1 Reply
Re:Issue with Policy Routing on ER7206 under Controller OC200
2022-05-09 06:55:54

  @Krinji Could that be an issue on Controller version?

 

I have R605 but did not see the same issue. My controller version 5.1.7

 

Link Backup should be disable if you want to use Policy Routing. If it is enable, one of the WAN will be backup WAN and not be useful.

 

 

0
0
#2
Options