OC200 not connecting to cloud

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.

OC200 not connecting to cloud

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.
OC200 not connecting to cloud
OC200 not connecting to cloud
2023-11-05 14:05:00 - last edited 2023-11-23 09:56:20

Hi all,

 

I've been using the Omada config for about 5 months now and had very little issues until today. I was organising my home server room and once I reconnected everything, my OC200 wouldn't connect to the cloud anymore. 
 

Current setup is:

Virgin Media hub in modem mode

ER605 Omada Router

OC200

TL-SG1005LP PoE switch

2x EAP225 

 

I know there is internet, I'm connected to it currently via the APs but the controller just seems to not be connecting. 
 

On the App and via desktop I can see the controller but showing as offline. Things I've tried:

Turn off and on

Tried different cables

Removed/unbound the controller from my account and done a reset

 

When I reset, the cloud light blinks for a few seconds but then stops again indicating that it doesn't have internet but all the APs which are connected to the same switch have internet. 
 

Anyone have any ideas? 

  0      
  0      
#1
Options
1 Accepted Solution
Re:OC200 not connecting to cloud-Solution
2023-11-06 09:11:40 - last edited 2023-11-23 09:56:20

  @CookieDunne 

 

Hey, try the recovery mode, check here.

Just striving to develop myself while helping others.
Recommended Solution
  0  
  0  
#2
Options
1 Reply
Re:OC200 not connecting to cloud-Solution
2023-11-06 09:11:40 - last edited 2023-11-23 09:56:20

  @CookieDunne 

 

Hey, try the recovery mode, check here.

Just striving to develop myself while helping others.
Recommended Solution
  0  
  0  
#2
Options

Information

Helpful: 0

Views: 354

Replies: 1

Related Articles