kiekarLV1Offline
Following: 0Followers: 0
Forums/ Switches & Routers
2019-03-06 01:05:02
Re:Re:Re:Re:Re:Is my VLAN Switch Setup Correctly
I may have solved my issue. It seems that one of my rules on the vlan_10 interface was causing the problem. I'm using a vpn service and as soon i closed the service i was able to access the internet...
0KUDOS
Forums/ Switches & Routers
2019-03-05 23:52:07
Re:Re:Re:Re:Is my VLAN Switch Setup Correctly
Anderson wrote kiekar wrote Hello Anderson, Thanks for your reply. I switched the configuration on VLAN 20 to port 1 and 2 as tagged but unfortuneately I'm still unable to access the internet. My AP...
0KUDOS
Forums/ Switches & Routers
2019-03-04 19:44:05
Re:Re:Is my VLAN Switch Setup Correctly
Hello Anderson, Thanks for your reply. I switched the configuration on VLAN 20 to port 1 and 2 as tagged but unfortuneately I'm still unable to access the internet. My AP does support VLANs. I will...
0KUDOS
Forums/ Switches & Routers
2019-03-03 18:09:30
Is my VLAN Switch Setup Correctly
Hello, I recently bought a TL-SG105E switch for my home/business setup to segregate my wifi network to a secure, guest and eventually an IoT network using VLANs. My current setup is as follows. One...
0KUDOS
Forums/ Switches & Routers
2019-02-11 10:44:46
Re:Re: Unable to get VLAN to work on SG105E v3
Hello, Thank you very much for your detailed response, I appreciated it. I will review my setup and make the required changes as you suggested. Regards,
0KUDOS
Forums/ Switches & Routers
2019-02-11 01:06:42
Re:Re: Unable to get VLAN to work on SG105E v3
Hello and Thank you for your reply, Hello and Thank you for your reply, This is my first attempt at setting up VLANs so I'm not surprised you found faults with my setup? WLAN is actually my wireless...
0KUDOS
12