MmiiiLV1Online
Following: 0Followers: 0
Forums/ Wi-Fi Routers
2020-06-17 07:07:31
Re:To Tp-link Admins - When we will receive a new firmware for Archer C6
Mrjlaunch wrote I was sent a new BETA from TP-Link Tech Support ArcherC6v2_eu-up-ver1-3-6-P1[20200611-rel33480] and have been using it for 5 days. So far it seems completley stable, which is a huge...
0KUDOS
Forums/ Wi-Fi Routers
2020-06-14 00:49:08
Re:Archer C6 2.4G band stops working, disable then enable restores
Hi folks, Some news from support contact. I got a new beta firmware 1.3.6 and you won't believe, ... It's the same crap as 1.3.0 and 1.3.4. Many 2.4 GHz devices lose their connection after a few...
0KUDOS
Forums/ Wi-Fi Routers
2020-06-10 09:59:12
Re:Archer C6 2.4G band stops working, disable then enable restores
@Solla-topee Thanks Menwhile I received an email with a link to beta firmware I'm using for weeks.... as I have wrote in some threads Is this the further debug or troubleshooting? Kind regards
0KUDOS
Forums/ Wi-Fi Routers
2020-06-10 06:38:33
Re:Archer C6 2.4G band stops working, disable then enable restores
@Solla-topee AVM Fritzbox is a very powerful Router Memory: RAM: 512 MB - NAND-Flash: 512 MB CPU: Seale GRX550 @ 1000 MHz - MIPS32 / InterAptiv 34Kc - CPU-Cores: 2 Load ballancing is working fine...
0KUDOS
Forums/ Wi-Fi Routers
2020-06-09 07:54:10
Re:Archer C6 2.4G band stops working, disable then enable restores
@Solla-topee no problems with 5Gz so far with 1.3.0 / 1.3.4, but unfortunately I cannot say that exactly 2.4Ghz e.g. the shelly relay Switches and the Nest hello lose the connection after a few...
0KUDOS
Forums/ Wi-Fi Routers
2020-06-08 16:36:09
Re:Archer C6 2.4G band stops working, disable then enable restores
@aTOMic1971 aTOMic1971 wrote @Mmiii When you use acesspoint mode, it is good when you connect the C6 via the wan port from your LAN. this is already my current wiring. I've set wpa2 and aes only for...
0KUDOS