TL-R600VPN problem with PPTP VPN

TL-R600VPN problem with PPTP VPN
TL-R600VPN problem with PPTP VPN
2018-07-23 14:42:21 - last edited 2 weeks ago

I am having a problem with PPTP vpn on a TL-R600VPN v2. I have 11 users who connect each morning and stay connected during normal business hours. When they come in the next morning they can't connect. If I restart the router it lets them in for the day and they seem to stay connected until the next morning. Right now, I have to reboot the router every morning before they get to work to make sure they can connect. Also I was watching the PPTP status page this morning when I noticed something odd. When everyone logged on there were 4 users who had just connected ( I watched live as they logged on) and their online time showed up as 1664 days! Here is a screenshot:

 

 

You can see the other users show the correct time but I don't understand why the crazy time with those others. The time thing really isn't the main problem though. I just wanted to mention it in case it was related to the reboot problem I'm having.

 

I read on some other threads that there are firmware updates too. I have updated to the latest v2 firmware but I read that some people were saying to update using the v3 firmware. Is that safe? Will it mess up the router or wipe the configuration? What should I do to fix this problem?

 

1
1
#1
Options
2 Replies
Re:TL-R600VPN problem with PPTP VPN
2018-07-24 01:35:10 - last edited 2 weeks ago

Hi Techdaddy

 

Maybe you can try this beta firmware: https://static.tp-link.com/2018/201802/20180224/TL-R600VPN(UN)_V3_20180207_Beta.zip

 

It has solved my PPTP connection problem. And V2 device can also use the V3 firmware, it's OK.

1
1
#2
Options
Re:Re:TL-R600VPN problem with PPTP VPN
2018-07-25 17:07:01 - last edited 2 weeks ago

Thanks! I won't be able to try that firmware until after this Friday 7/27. I'll update with the results after I upgrade it.

0
0
#3
Options