BUG: ER605 (connected to OC200) WAN connection drops when port forward change is made.

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.

BUG: ER605 (connected to OC200) WAN connection drops when port forward change is made.

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.
BUG: ER605 (connected to OC200) WAN connection drops when port forward change is made.
BUG: ER605 (connected to OC200) WAN connection drops when port forward change is made.
2022-05-12 12:33:59 - last edited 2022-05-12 12:42:29
Model: ER605 (TL-R605)  
Hardware Version: V1
Firmware Version: v1.2.0 Build 20220114 Rel.76871

Hi,

 

Whenever I make a change to the port forward rules on my ER605 (connected to my OC200 1.0 (Firmware Version: 1.15.2 Build 20220323 Rel.60717)) the WAN connection drops (on all WAN's). This causes local traffic to drop connection to whatever they are connected (causing problems with our alarm) to as well as inbound traffic connected to local servers.

Is this a known issue and is there a fix available?

 

Thanks.

  0      
  0      
#1
Options
1 Reply
Re:BUG: ER605 (connected to OC200) WAN connection drops when port forward change is made.
2022-05-12 19:36:50

  @Adderslang 

I would add this to the Requests and Suggestions forum.

 

I too would like to be warned if my setting change is going to cause the WAN to basically reboot.  Some you expect like an MTU change...others, like port forwarding you don't!

  0  
  0  
#2
Options