TL-R480T+

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.

TL-R480T+

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.
TL-R480T+
TL-R480T+
2023-11-08 06:29:02 - last edited 2023-11-10 06:13:13
Model: TL-R480T+  
Hardware Version: V5
Firmware Version: 5.1.2 Build 20130116 Rel.45581s

Hi,

Greetings

 I have a Tplink TL-R480T+ I connected and configured my Official business IP it's working but After 3 or 4 days automatic disconnects not showing the IP address I reset the load balance and I am again trying to connect lots of times and & Configure connected times to the user's computer can you what is the issue?

  0      
  0      
#1
Options
1 Reply
Re:TL-R480T+
2023-11-09 01:38:39 - last edited 2023-11-10 06:12:57

Hi @QNCS 

Thanks for posting in our business forum.

Not showing the IP address, are you referring to the WAN IP address?

Please write a complete sentence about your question. If you have the screenshot, that would be better.

Is there any issue with the LAN?

 

Would recommend you replace a cable first. And check your ISP router/modem first.

Best Regards! If you are new to the forum, please read: Howto - A Guide to Use Forum Effectively. Read Before You Post. Look for a model? Search your model NOW Official and Beta firmware. NEW features! Subscribe for the latest update!Download Beta Here☚ ☛ ★ Configuration Guide ★ ☚ ☛ ★ Knowledge Base ★ ☚ ☛ ★ Troubleshooting Manual ★ ☚ (Disclaimer: Short links are used above solely for guidance to TP-Link subdomains and are safe and tracker-free. Exercise caution with short links from non-official members on forums. We are not liable for external content or damage from non-official members' link use.)
  0  
  0  
#2
Options

Information

Helpful: 0

Views: 264

Replies: 1

Related Articles