Site to Site VPN issue

Site to Site VPN issue

Site to Site VPN issue
Site to Site VPN issue
2024-02-22 22:29:00 - last edited 2024-02-26 03:18:33
Model: ER605 (TL-R605)   OC200  
Hardware Version: V2
Firmware Version: 2.2.4

 

 

I am having a issues with a site to site vpn I set up from home to work. The issue is at home I can't access anything on the work network. But when Im at work I can access the home network and RDP is working. I'm not sure what the issue is. They are the same hardware and controller with same firmwares. I set them up with Manual IPsec and both routers show they are connected under the insights. Any troubleshooting suggestions?

  0      
  0      
#1
Options
1 Accepted Solution
Re:Site to Site VPN issue-Solution
2024-02-24 02:34:09 - last edited 2024-02-26 03:18:33

  @Clive_A 

 

I resolved the issue. I have them both setup as Initiator Mode and did not have a responder. Once I made that change everything starting working. Thanks for your input.

Recommended Solution
  1  
  1  
#4
Options
3 Reply
Re:Site to Site VPN issue
2024-02-23 01:06:35

Hi @pwnjuice 

Thanks for posting in our business forum.

Consider firewall issue on your PCs.

Best Regards! If you are new to the forum, please read: Howto - A Guide to Use Forum Effectively. Read Before You Post. Look for a model? Search your model NOW Official and Beta firmware. NEW features! Subscribe for the latest update!Download Beta Here☚ ☛ ★ Configuration Guide ★ ☚ ☛ ★ Knowledge Base ★ ☚ ☛ ★ Troubleshooting Manual ★ ☚ (Disclaimer: Short links are used above solely for guidance to TP-Link subdomains and are safe and tracker-free. Exercise caution with short links from non-official members on forums. We are not liable for external content or damage from non-official members' link use.)
  1  
  1  
#2
Options
Re:Site to Site VPN issue
2024-02-23 15:44:49 - last edited 2024-02-23 15:46:06

  @Clive_A 

 

Software firewalls are completely disable on all computers testing, both routers have no acl setup and no vlans are set.

  0  
  0  
#3
Options
Re:Site to Site VPN issue-Solution
2024-02-24 02:34:09 - last edited 2024-02-26 03:18:33

  @Clive_A 

 

I resolved the issue. I have them both setup as Initiator Mode and did not have a responder. Once I made that change everything starting working. Thanks for your input.

Recommended Solution
  1  
  1  
#4
Options

Information

Helpful: 0

Views: 333

Replies: 3

Related Articles