XaleXLV1Offline
Following: 0Followers: 0
Forums/ Wireless Broadband
2019-01-13 04:13:25
Re:Re:Need help with CPE220 - not stable connection for IP cameras in AP-Client mode
Jameslite wrote what is the approximate bandwidth consumed by your IP cameras? liteblue USPS Tracking USPS Liteblue I use 265+ codec - in static mode near 1Mb/s, 4 cams with active pictures - 16-20...
0KUDOS
Forums/ Wireless Broadband
2019-01-01 02:25:16
Re:Re:Re:Re: Need help with CPE220 - not stable connection for IP cameras in AP-Client mode
Sorry, but can't post survey, because already returned APs. I'm sure that there is not the frequency problem, I make two network structure copies in two different places at client's site and in the...
0KUDOS
Forums/ Wireless Broadband
2018-12-29 23:41:06
Re:Re: Need help with CPE220 - not stable connection for IP cameras in AP-Client mode
So the final solution: TP-Link CPE220 v3 has real bugs in the firmware. With the firmware 2.1.14 All possible settings, changes in power TX, auto/ manual 0.1 distance, QoS, WMM on/off, fixed channel,...
0KUDOS
Forums/ Wireless Broadband
2018-12-27 23:38:41
Re:Re:Re:Re:Need help with CPE220 - not stable connection for IP cameras in AP-Client mode
Thanks for the idea and info. Will try make changes with TX and reply.
0KUDOS
Forums/ Wireless Broadband
2018-12-26 03:42:56
Re:Re:Need help with CPE220 - not stable connection for IP cameras in AP-Client mode
Hi! Thanks for the reply. 1. Of course, I checked the bandwidth as the first element! Internal CPE220 Speed Test tool shows stable 60-80 Mbps between AP and Client. Bandwidth from the camera with...
0KUDOS
Forums/ Wireless Broadband
2018-12-24 05:04:06
Need help with CPE220 - not stable connection for IP cameras in AP-Client mode
Hi Community! I have a difficult problem with wireless signal stability. I use two CPE220 in simple Acces Point with Client mode to transmit signal from two IP cameras to NVR. The connection between...
0KUDOS