Problem with tl-wa850re

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.

Problem with tl-wa850re

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.
Problem with tl-wa850re
Problem with tl-wa850re
2018-12-16 15:04:25

Good morning, I have a problem a long time ago with the tl-wa850re extender. The Wi-Fi network disconnects from the connected devices each a certain number of minutes. What makes it very annoying as it is cut almost constantly, for example from the cell phone the network disappears for about two or three seconds and reconnects.
I have the latest firmware installed and DHCP disabled.

I have tried many things, but I can not find a solution.

 

Ip of my modem: 192.168.0.1

Ip of tp link: 192.168.0.2

Type: Static ip

  0      
  0      
#1
Options
5 Reply
Re:Problem with tl-wa850re
2018-12-17 09:03:03
How about distance? Is the extender too far from your router? Or your devices are too far from the extender? If that's not the case, I think you can contact tplink tec team for solution.
  0  
  0  
#2
Options
Re:Problem with tl-wa850re
2018-12-17 16:46:54

HOLA YO LO SOLUCIONE CUANDO HICE LA INSTALACION POR CABLE NO INALAMBRICAMENTE.

PROBA ESPERO QUE TE SIRVA.

  0  
  0  
#3
Options
Re:Re:Problem with tl-wa850re
2018-12-17 19:28:45
Esta a 3 o 4 metros, pero igual falla
  0  
  0  
#4
Options
Re:Re:Problem with tl-wa850re
2018-12-17 19:29:18

Gracias pero yo siempre lo hice con cable desde una pc sin wifi, capaz pruebo al reves y funciona jaj

  0  
  0  
#5
Options
Re:Re:Re:Problem with tl-wa850re
2018-12-21 15:24:36

Trata de actualizar el firmware , pueda solucionar el problema

  0  
  0  
#6
Options

Information

Helpful: 0

Views: 1940

Replies: 5

Related Articles