TL-WA701ND Repeater Problem

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.
This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.
TL-WA701ND Repeater Problem
TL-WA701ND Repeater Problem
2013-01-06 23:27:48
Region : Singapore

Model : TL-WA901ND

Hardware Version : V2

Firmware Version :

ISP : Starhub


Good evening

I have a Wifi ADSL Router (Cisco DPC3925) and a AP set to Repeater Mode (TPLink TL-WA701ND). There are 3 Desktop PCs, 3 laptops and few Iphones and Ipads connecting to the router on a daily basis.

The Router IP is 192.168.0.1 and the Repeater IP is 192.168.0.254. The Router has DHCP enabled ( 192.168.0.10 - 192.168.0.128). The Repeater has DHCP disabled by default.

After setting up using the Quick Setup mode and following the User Guide, the Repeater seems to be working fine for about an hour. After that it stops working and nothing can is able to conenct through the repeater until it is restarted manually.

I am under the impression that once the lease (IP) is renewed on the router for Repeater, it jams.

Any idea on how to solve this issue?

Thank you

Imi

PS: spent the past 48 hours trying to get this to work..
0
0
#1
Options
2 Reply
Re:TL-WA701ND Repeater Problem
2013-01-07 11:50:58
What do you mean by jam ?
When "jam" happens, what is the status of the LED light on the Repeater ?
Can your client devices access the Repeater and the root router ?
What is the firmware version of the repeater ?
0
0
#2
Options
Re:TL-WA701ND Repeater Problem
2013-01-13 14:58:38
I have same problem, I set my new TL-WA701ND about 5 Jan 2013, I was configured as repeater with WDS, all connection is oke, but after 1 hour all connection to internet is broken.
ping from client to this TL-WA701ND is Ok. Ping from TL-WA701ND to internet GW is OK. but from client to internet GW is RTO.
I tried to connect my other AP (useng other TPlink product but diverence type) all internet connection is runing well
but afetr reseting TL-wa701nd internet connection is runing back, BUT just for 1 hour again.

Why ?


















0
0
#3
Options