Can't access to Internet in access point mode

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.
This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.
Can't access to Internet in access point mode
Can't access to Internet in access point mode
2013-02-02 06:04:45
Region : Spain

Model : TL-WA801ND

Hardware Version : V2

Firmware Version :

ISP : movistar


Hello:

I have connected with a wired rj45 to my router the TL-WA801ND in access point mode.

Mi router ip is 192.168.1.1 the TL-WA801ND AP is 192.168.1.200
I have no password to enter Internet.
I have made ping to the router and the TL-WA801ND from my PC and I get response from both, but I have no Internet?
Have a basic guide to connect and configure TL-WA801ND AP? With the manual I don't understand the way to configure.
I have no firewall no antivirus.
can you help me please?
thank you very much
  0      
  0      
#1
Options
2 Reply
Re:Can't access to Internet in access point mode
2013-02-02 07:07:45
  0  
  0  
#2
Options
Re:Can't access to Internet in access point mode
2013-02-02 11:19:21
To anjemalo

The IP addressing is correct. Please double check the subnet mask and gateway settings on your TL-WA801ND.
IP : 192.168.1.200
Subnet Mask : 255.255.255.0
Gateway : 192.168.1.1

Finally, check your network adapter's IP setting. Both IP and DNS should be set to "obtain automatically".

Good luck.
  0  
  0  
#3
Options