M5 Ethernet Backhaul not working

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.

M5 Ethernet Backhaul not working

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.
M5 Ethernet Backhaul not working
M5 Ethernet Backhaul not working
2020-09-30 19:18:37 - last edited 2020-12-25 07:56:36
Model: Deco M5  
Hardware Version: V2
Firmware Version: 1.4.7 Build 20200725 Rel. 63377

My main Deco M5 is configured as a router (Main Deco) and connected directly to the ISP.

My other 2 M5 Decos are connected to the main via Ethernet but the signal source display on the app is wifi. (I tried to switch between the rj45 connector but nothing changed. 

I tried to remove the switch in the middle but the problem consist.

 

  0      
  0      
#1
Options
1 Accepted Solution
Re:M5 Ethernet Backhaul not working-Solution
2020-12-25 07:56:29 - last edited 2020-12-25 07:56:36

--SOLVED

 

Wiring problem - the cable was damaged. after replacing everything works OK.

Recommended Solution
  0  
  0  
#3
Options
2 Reply
Re:M5 Ethernet Backhaul not working
2020-11-13 22:36:29
I'm having a simi-similar issue, however I can normally get one unit to work if I plug it directly in to the main deco, is that the same for you? (I do know there is an issue for some switches that prevent them from passing the traffic correctly for backhaul.)
  0  
  0  
#2
Options
Re:M5 Ethernet Backhaul not working-Solution
2020-12-25 07:56:29 - last edited 2020-12-25 07:56:36

--SOLVED

 

Wiring problem - the cable was damaged. after replacing everything works OK.

Recommended Solution
  0  
  0  
#3
Options

Information

Helpful: 0

Views: 1179

Replies: 2

Related Articles