After Updating My Deco M9 Plus V2 to 1.5.0 I lost Web Interface

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.

After Updating My Deco M9 Plus V2 to 1.5.0 I lost Web Interface

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.
After Updating My Deco M9 Plus V2 to 1.5.0 I lost Web Interface
After Updating My Deco M9 Plus V2 to 1.5.0 I lost Web Interface
2021-02-02 18:31:03
Model: Deco M9 Plus  
Hardware Version: V2
Firmware Version: 1.5.0

@TP-Link 

After updating to 1.5.0 i lost the web interface.

Is it supposed to happen 

  0      
  0      
#1
Options
2 Reply
Re:After Updating My Deco M9 Plus V2 to 1.5.0 I lost Web Interface
2021-02-18 20:44:45 - last edited 2021-02-18 20:45:37

@SrDarkWarrior 

I lost access via IP address as well when upgrading to 1.5.0

I however was able to get webaccess by going to https://tplinkdeco.net

(Just ignore the security error)

Maybe that works for you as well

Good luck!

  0  
  0  
#2
Options
Re:After Updating My Deco M9 Plus V2 to 1.5.0 I lost Web Interface
2021-02-19 03:11:28

@SrDarkWarrior 

I've upgraded my M9 plus v2 to the 1.5.0 firmware last week. The web interface is now accessible without needing to specify the port number, ie it now runs on the default http port of 80. Before I think it used 30000. In fact, you can also use https if you wish (however your browser will likely compolain about the certificate).

 

If your LAN IP in advanced settings is 192.168.1.1 then use http://192.168.1.1

  0  
  0  
#3
Options

Information

Helpful: 0

Views: 717

Replies: 2