TL-WA801N V6 power light flashes 6 times no connection

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.
This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.
TL-WA801N V6 power light flashes 6 times no connection
TL-WA801N V6 power light flashes 6 times no connection
2022-04-16 11:55:12 - last edited 2022-06-17 07:26:22
Model: TL-WA801ND
Hardware Version: V6
Firmware Version:

My device, after a power cut, when I put it on the power supply, it starts doing strange things. The power light comes on steadily for 20 seconds, then for 5 seconds it goes off, then it flashes 5-6 times, then all the lights stay on steadily for 3 seconds, then the middle light goes off, then all the lights flash together once, and the cycle starts all over again. Is there a solution or do we go for a replacement?

 

  

0
0
#1
Options
1 Accepted Solution
Re:TL-WA801N V6 power light flashes 6 times no connection-Solution
2022-04-17 13:13:15 - last edited 2022-06-17 07:26:18

  @kaputainu 

 

Try resetting the device to factory defaults and re-configure from scratch:

If that doesn't work you may look for a replacement.

If this was helpful click on arrow pointing upward If this solves the issue click the star to mark as "Recommended Solution" and help others
Recommended Solution
0
0
#2
Options
1 Reply
Re:TL-WA801N V6 power light flashes 6 times no connection-Solution
2022-04-17 13:13:15 - last edited 2022-06-17 07:26:18

  @kaputainu 

 

Try resetting the device to factory defaults and re-configure from scratch:

If that doesn't work you may look for a replacement.

If this was helpful click on arrow pointing upward If this solves the issue click the star to mark as "Recommended Solution" and help others
Recommended Solution
0
0
#2
Options