WA850RE ISSUES - POWER LIGHT SHOWING BUT NOT SHOWING ON WIFI OR ON THE TETHER

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.

WA850RE ISSUES - POWER LIGHT SHOWING BUT NOT SHOWING ON WIFI OR ON THE TETHER

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.
WA850RE ISSUES - POWER LIGHT SHOWING BUT NOT SHOWING ON WIFI OR ON THE TETHER
WA850RE ISSUES - POWER LIGHT SHOWING BUT NOT SHOWING ON WIFI OR ON THE TETHER
2023-03-22 14:13:39
Model: TL-WA850RE  
Hardware Version: V5
Firmware Version:

Suddenly my TL extender went off and is now only showing the power on but I am unable to see it on my wifi nor on the tether. Every like 30 seconds or so all the lights flashup and then it goes back into power only mode. Not sure what is going on. Pl help urgently. 

  0      
  0      
#1
Options
1 Reply
Re:WA850RE ISSUES - POWER LIGHT SHOWING BUT NOT SHOWING ON WIFI OR ON THE TETHER
2023-03-23 06:08:04

  @mohits 

 

Hi, please try to unplug it and plug it back, or try a different wall socket to see if it can stay powered on and if Wireless LED will light up.

 

If it is still the same, please also try to reset the extender to factory defaults by pressing the reset button for 1s.

 

In addition, may I know if anything happened before the issue started? such as power outage, or firmware update etc.?

And when did you purchase the extender?

 

  0  
  0  
#2
Options

Information

Helpful: 0

Views: 177

Replies: 1