(new firmware) Again problem with TL-WA850RE and http://tplinkextender.net/

(new firmware) Again problem with TL-WA850RE and http://tplinkextender.net/
(new firmware) Again problem with TL-WA850RE and http://tplinkextender.net/
2014-04-22 07:03:49
Region : Italy

Model : TL-WA850RE

Hardware Version : V2

Firmware Version : 3.14.8 Build 140310 Rel.54716n

ISP :


hi,
I have just upgraded the firmware on three of these devices and I have the same problem on each device!

Follows some information the status of one of these:
[...]
IP Address: 10.10.100.18
[...]
Firmware Version: 3.14.8 Build 140310 Rel.54716n
Hardware Version: WA850RE v1.2 00000000

If I try to access to the device using the IP address I have NOT any problem.
If I try using its name "tplant" the browser is redirect to the damn page http://tplinkextender.net/.

Follows the query and the answer of my home-DNS server (an raspberry):

Command 511 of 13 $nslookup tplant
Server: 10.10.100.100
Address: 10.10.100.100#53

Name: tplant
Address: 10.10.100.18



Command 512 of 14 $nslookup 10.10.100.18
Server: 10.10.100.100
Address: 10.10.100.100#53

18.100.10.10.in-addr.arpa name = tplant.


Thank you for your time.
Marco
0
0
#1
Options
2 Replies
Re:(new firmware) Again problem with TL-WA850RE and http://tplinkextender.net/
2014-04-22 17:54:48
checked,no such problem
0
0
#2
Options
Re:(new firmware) Again problem with TL-WA850RE and http://tplinkextender.net/
2014-04-22 20:02:29
Perhaps you are lucky. Do you have some ideas to find the origin of this bug?
0
0
#3
Options