TL-WA850RE Configuration

TL-WA850RE Configuration
TL-WA850RE Configuration
2014-10-08 15:46:15
Region : Argentina

Model : TL-WA850RE

Hardware Version : V1

Firmware Version : latest

ISP :


Hello,

i'm trying to setup the extender but without luck!
I need it to have better signal for my ipcam, then i was thinking to use the WDS (in the case that the extender drops connection....)

My config is:

Adsl Router TD-W8980

LAN
IP Address:192.168.1.1
Subnet Mask:255.255.255.0
DHCP:Enabled
SSID: 0000

Wireless 2.4GHz

Status:Enabled
SSID:0000
Channel:Auto(Channel 11)
Channel Width:Auto
Mode:11bgn mixed
Encryption:WPA-PSK/WPA2-PSK
Max Tx Rate:300Mbps
WDS Status:Disabled

DHCP Settings
DHCP Server: Enable
Start IP Address: 192.168.1.6
Default Gateway: 192.168.1.1

there is something special to setup to the router ?

TL-WA850RE

Connection Status to Existing Network:
Main Router/AP WiFi Network Name(SSID): 0000
Connection Status: Connected


Wired
IP 192.168.1.5
Range Extender IP Address: 192.168.1.5
Subnet Mask: 255.255.255.0


Wireless
Operation Mode: Range Extender
Range Extender WiFi Network Name(SSID): Alice-1234562_EXT
Channel: 11
Mode: 11bgn mixed
Channel Width: Automatic
Wireless Rate: 300Mbps

LAN
Type: Static IP
IP Address: 192.168.1.5
Gateway: 192.168.1.1

DHCP Settings
Start IP Address: 192.168.1.100
End IP Address: 192.168.1.199
Default Gateway: 192.168.1.1

Firmware Version: 3.14.8 Build 130922 Rel.53068n

When i try connect to the extender i dont get ip

Thanks
0
0
#1
Options
2 Replies
Re:TL-WA850RE Configuration
2014-10-08 16:29:13
Did you try range extender mode 1?
TL-WA850RE's DHCP should be disabled...
0
0
#2
Options
Re:TL-WA850RE Configuration
2014-10-08 17:14:00
Updated the settings @ 1st post.

Connecting with my mobile to the Range Extender cant get IP

In the router's log i get:

DHCPD Notice Recv REQUEST from xxxxxxxxxxxx
DHCPD Notice Send ACK to 192.168.1.6

and it's not working :(
0
0
#3
Options