System Log Auto Mail Feature

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.

System Log Auto Mail Feature

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.
System Log Auto Mail Feature
System Log Auto Mail Feature
2014-12-23 21:20:11
Region : Netherlands

Model : TL-WR941ND

Hardware Version :

Firmware Version : 3.13.9 Build 120201 Rel.54965n

ISP :


This is about the System Log Auto Mail Feature.

It says in my log: "Wrong user name or wrong password of mail account."
But in the mail account setting under User Name it doesn't say what is said in the user manual
"User Name - Your mail account name filled in the From field. The part behind @ is excluded."
I think that with, "The part behind @ is excluded." lies a problem.

I have four(4) email accounts with different providers and ISP's
But they all use my complete email address as my user name to login into my email account.
So included the part after the "@" sign.
In my case my email is: "anon@ymousg.com" <-- this is fake, just for illustration ;-)
But also my user name is also: "anon@ymous.com" <-- this is fake, just for illustration ;-)
Can anyone confirm/contradict this?
If I can use the mail function it would greatly enhance the usability of the wireless router by being monitored
With kind regards
  0      
  0      
#1
Options
7 Reply
Re:System Log Auto Mail Feature
2014-12-24 14:42:24
@ can be included.
Check your password maybe.
  0  
  0  
#2
Options
Re:System Log Auto Mail Feature
2014-12-25 13:31:52
should included the part after the "@" sign.
  0  
  0  
#3
Options
Re:System Log Auto Mail Feature
2014-12-26 22:32:37
Hi Mavis,
It must have something to do with the user name. I checked my user name and password now for numerous times but it keeps coming up with saying in my log: "Wrong user name or wrong password of mail account." I still suspect the "@" rule from the manual. Are you using your complete email as login?
  0  
  0  
#4
Options
Re:System Log Auto Mail Feature
2014-12-26 22:35:39
Hi coca koala,
Even after including the part after the "@" sign so anon@ymous.com.
And I checked my user name and password now for numerous times but it keeps coming up with saying in my log: "Wrong user name or wrong password of mail account."
I still suspect the "@" rule from the manual. Are you using your complete email as login?
  0  
  0  
#5
Options
Re:System Log Auto Mail Feature
2014-12-26 23:16:38
After inserting the whole email name as user name and switching between ports I found problem!
Port used for smtp should not be 25 but 465 when you use Authentication!

(It took me more then a 4 years to figure this out!
Why don't you have the choice between port 25, 465 or 587?
Or are there any other ports being used by smtp servers?)
  0  
  0  
#6
Options
Re:System Log Auto Mail Feature
2020-08-27 10:38:58

@Lamyrus 

Which email service uses port 25 for email configuration settings?

 

  0  
  0  
#7
Options
Re:System Log Auto Mail Feature
2020-08-27 10:40:24

@Lamyrus 

How do i fix this error "username or password is incorrect " . 

  0  
  0  
#8
Options

Information

Helpful: 0

Views: 1845

Replies: 7

Related Articles