Port Forwarding with TL-WR1043ND

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.
12
This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.
Port Forwarding with TL-WR1043ND
Port Forwarding with TL-WR1043ND
2015-11-13 20:15:34
Model :

Hardware Version : Not Clear

Firmware Version :

ISP :

Does anyone have experience with port forwarding and no-ip ddns with TL-WR1043ND router? My problem is that I set the port forwarding and Dinamic DNS with no-ip on three types of TP-LINK routers, (TL-WR841N, TL-WR740N and the mentioned TL-WR1043ND) It works fine on the two previous routers, but is not working with TL-WR1043ND. I setup port forwarding the same way with all three routers, Dinamic DNS was also the same at the three cases. NAT is enabled in TL-WR1043ND. The two other routers work perfectly, the 1043ND does not. Does anybady have some suggestion? Please help me!
  0      
  0      
#1
Options
11 Reply
Re:Port Forwarding with TL-WR1043ND
2015-11-19 02:57:08
Can you show us those Virtual Server and Status tab?
  0  
  0  
#2
Options
Virtual Servers and Status tab
2015-11-19 03:57:00
This is the Virtual Servers and Status tab. Futher 2 port are enabled on the next page. All is enabled.


  0  
  0  
#3
Options
Re:Port Forwarding with TL-WR1043ND
2015-11-20 01:34:32
I can't see Status tab!?
  0  
  0  
#4
Options
Status tab
2015-11-20 02:40:45
Sorry for my mistake, here is the Status tab.
File:
Status tab.jpgDownload
  0  
  0  
#5
Options
Re:Port Forwarding with TL-WR1043ND
2015-11-20 03:07:53
How are you checking port forwarding status? Every services are working on 192.168.1.104 host?
  0  
  0  
#6
Options
Port forwarding
2015-11-20 15:11:32
I tried it with another type of TP-LINK router TL-WR841N with the same settings, and everything was working. The host computer is with the same setting, same IP address. This is why I cannot figur out the reason why it is not working with TL-WR1043ND, and this is not this particular device, but this type of router. I tried two of this kind. Non of them was working.
  0  
  0  
#7
Options
Re:Port Forwarding with TL-WR1043ND
2015-11-22 17:41:50
Thanks for Jirmasek for the posts, but unfortunatelly the problem still exsists. Namely setting NO-IP DDNS and Port forwardings is not working on TL-WR1043ND, but TL-WR841N and TL-WR740N with the same settings everything works perfectly. Is there enybody having experience using DDNS on TL-WR1043ND? Please give me some advices.
  0  
  0  
#8
Options
Re:Port Forwarding with TL-WR1043ND
2015-11-22 17:48:01
Can you give me screenshot from STATUS tab on the WR841N when redirection working OK?
  0  
  0  
#9
Options
Re:Port Forwarding with TL-WR1043ND
2015-11-22 19:08:21
Sorry, but that router is not at my home, but tomorrow, on Monday I will be at that place and can get screenshots of the settings. Previously I used that router but I changed it because I had to activate ddns at the other place. I will send the screenshots tomorrow afternoon.
  0  
  0  
#10
Options
Re:Port Forwarding with TL-WR1043ND
2015-11-22 19:14:42
No problem I will be near the computer tomorrow evening. I like compare those images and router settings.
  0  
  0  
#11
Options