TL-WN951N + Windows XP, Not Recognized After Every Restart

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.

TL-WN951N + Windows XP, Not Recognized After Every Restart

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.
TL-WN951N + Windows XP, Not Recognized After Every Restart
TL-WN951N + Windows XP, Not Recognized After Every Restart
2016-07-05 13:46:19
Model : TL-WN951N

Hardware Version : V3

Firmware Version : 7.7.0.547

ISP : NA

Hello

I bought a TP-Link adapter model TL-WN951N V3.2 this week.
Installation for the first time went well and is used normally.

Problem occurs everytime I restart the PC, the adapter is not recognized properly, only listed as "Network Controller" with yellow "?" in Device Manager, and can not be used.

I reinstalled the driver (from the supplied mini CD)...same problem

I shutdown the PC, unplug the power cord. Then plug the power again and turn it on, adapter is recognized properly and function normally.

I restart the PC, same problem occurs, the adapter is not recognized properly, only listed as "Network Controller" with yellow "?" in Device Manager, and can not be used.

I downloaded & installed the latest V3 driver from the site and same problem occurs.

I tried reinstalling with Kaspersky Internet Security being inactive...same problem
I tried reinstalling via safe mode...same problem

I followed similar steps as explained in
http://forum.tp-link.com/showthread.php?77832-Wireless-TL-WN951N-PCI-Adapter-Not-recognized&highlight=wn951n ...same problem

Conclusion : adapter is not recognized everytime after PC restart

What went wrong and why?

Computer OS : Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3

Please help me, thank you
  0      
  0      
#1
Options

Information

Helpful: 0

Views: 324

Replies: 0

Related Articles