TL-ER6020 Virtual Servers Problems

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.
This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.
TL-ER6020 Virtual Servers Problems
TL-ER6020 Virtual Servers Problems
2018-09-13 18:58:21 - last edited 2021-04-20 11:27:55

Hello everybody,

 

I've tried all day to make two virtual servers work on TL-ER6020 V2 2018: MySQL on 3306 and Apache on 80 and 443 running on different servers in the LAN. Well, the port forwarding to 3306 works ok, but I did not manage to run to Apache on 80 and 443. Is there anything special?

BTW, we changed the management port, which was default on 80.

 

Same config, on TL-ER6120 V1 2013 work very nice :(

Thank's!

 

Cip

  0      
  0      
#1
Options
3 Reply
Re:TL-ER6020 Virtual Servers Problems
2018-09-14 03:50:53 - last edited 2021-04-20 11:27:55

Hi Ciprian

 

I used open the port 80 for my webserver in the LAN. It can work fine. 

Maybe different firmware verison? I use the TL-ER6020(UN)_V2_20180702.

 

 

  0  
  0  
#2
Options
Re:TL-ER6020 Virtual Servers Problems
2018-09-17 07:00:13 - last edited 2021-04-20 11:27:55
I think it is a bug in FW. With other WAN IP's works ok :((
  0  
  0  
#3
Options
Re:Re:TL-ER6020 Virtual Servers Problems
2018-09-17 08:17:02 - last edited 2021-04-20 11:27:55

Ciprian wrote

I think it is a bug in FW. With other WAN IP's works ok :((

Hi Ciprian

 

What do you mean with other WAN IP? Did you try the latest firmware? 

  0  
  0  
#4
Options