Unsupported Browser or Incorrect Password After the Changes or Firmware Upgrade on Business Routers

Unsupported Browser or Incorrect Password After the Changes or Firmware Upgrade on Business Routers

Unsupported Browser or Incorrect Password After the Changes or Firmware Upgrade on Business Routers
Unsupported Browser or Incorrect Password After the Changes or Firmware Upgrade on Business Routers
2023-09-18 08:23:10 - last edited 2024-03-28 01:43:03

This Article Applies to:

 

All business routers.

 

Issue Description:

 

1. Incorrect username or password after the firmware upgrade.

 

Following a firmware upgrade, users may encounter issues with incorrect usernames or passwords in standalone mode. This problem persists whether using auto-fill or a password manager, consistently displaying an "Incorrect username or password" message.

 

2. Unsupported Browser error when accessing the 192.168.0.1.

 

After completing the firmware upgrade, attempting to access 192.168.0.1 via a web browser results in an "Unsupported Browser" error message, prompting users to either update their current browser or switch to a different one.

 

 

Troubleshooting: 

 

1. Clear the cache and reboot the browser.

 

In certain firmware upgrades, the login mechanism or security may be changed to improve your experience. This may cause a saved password or login credentials incorrect after the upgrade. Be sure that you clear the cache, reboot the browser, and try again.

 

2. Check your browser if it needs an update.

 

Sometimes, your browser may be out of date. Go to Settings on your browser and find the "About" area where you can check for updates. Be sure that the browser is updated.

 

3. Make sure you are entering the correct page.

 

In certain application scenarios, there may be multiple routers. Be sure that the correct page of the Omada routers is accessed.

 

Update Log:

 

Mar 28th, 2024:

Update the title.

 

Jan 11th, 2024:

Update the format.

 

Recommended Threads:

 

Custom DDNS Is Not Working

Virtual Services(Port Forwarding) on the Router Doesn't Take Effect

Online Detection and Link Backup (Failover) Don't Take Effect

 

Feedback:

 

  • If this was helpful, welcome to give us Kudos by clicking the upward triangle below.
  • If there is anything unclear in this solution post, please feel free to comment below.
  • If you encounter such an issue, please follow the troubleshooting above to check your settings. Besides, ensure your Omada Controller and Gateway are running with the latest firmware.
  • If the issue still exists after you try the suggestion above, please feel free to comment below or contact our support team with a detailed description of your issue and the steps you have tried.

 

Thank you in advance for your valuable feedback!

 

------------------------------------------------------------------------------------------------

Have other off-topic issues to report? 

Welcome to > Start a New Thread < and elaborate on the issue for assistance.

 

Best Regards! If you are new to the forum, please read: Howto - A Guide to Use Forum Effectively. Read Before You Post. Look for a model? Search your model NOW Beta firmware got some NEW features! Subscribe for the latest update!Download Beta Here☚ ☛ ★ Configuration Guide ★ ☚ ☛ ★ Knowledge Base ★ ☚ ☛ ★ Troubleshooting Manual ★ ☚ (Disclaimer: Short links are used above solely for guidance to TP-Link subdomains and are safe and tracker-free. Exercise caution with short links from non-official members on forums. We are not liable for external content or damage from non-official members' link use.)
  2      
  2      
#1
Options

Information

Helpful: 2

Views: 415

Replies: 0

Related Articles