Archer MR200 - firmware upgrade fail

Archer MR200 - firmware upgrade fail
Archer MR200 - firmware upgrade fail
2017-10-14 19:44:41
Model : Archer MR200

Hardware Version : Not Clear

Firmware Version : 0.9.1 0.0 v004a.0

ISP : Orange Slovakia

I was trying to upgrade my firmware with the latest one, but it will show me error code: 4503 The uploaded file was not accepted.
Yes, file is extracted and it will show the error code. Some help?
0
0
#1
Options
4 Reply
Re:Archer MR200 - firmware upgrade fail
2017-10-16 17:31:53
Maybe the one you want to upgrade does not fit your router. What's the original firmware version and which one you want to upgrade to?
0
0
#2
Options
Re:Archer MR200 - firmware upgrade fail
2017-10-16 21:55:23
Oh I see what was wrong, I was uploading the same version...
0
0
#3
Options
Re:Archer MR200 - firmware upgrade fail
2020-06-18 14:03:53

@losos 

losos wrote

Oh I see what was wrong, I was uploading the same version...

Did you fix the problem?

I see on website that the last updated driver for MR200 v1 is

 

Archer MR200v1_0.9.1_1.2_up_boot_v004a.0 Build 180502 Rel.53881n.bin

 

Did you succeed to install this one?

If yes, did you notice any improvement in router functions after the upgrade?

Thanks

0
0
#4
Options
Re:Archer MR200 - Error code: 4503 The uploaded file was not accepted.
2020-09-12 16:34:31

@losos 

 

I have faced the same issue. I have tried to upload the bin file and upgrade the firmware version.  Process End up with " Error code: 4503 The uploaded file was not accepted."

My Hardware version - Archer MR200 v4 00000001

current firmware version - 1.0.0 0.9.1 v0001.0 Build 190603 Rel.60023n

I need to upgrade the firmware to the newest one of V4  that was Published on 2020-06-28.


URL that I have downloaded the firmware  - https://www.tp-link.com/in/support/download/archer-mr200/v4/#Firmware


Reason for upgrading the firmware - after I changed the wifi access password and router, it will successfully change to a new one. But when I trying to reboot the router it blinks power led only. that is the issue. after I have reset the router using the reset button and router worked finely.

 

 

 

 

0
0
#5
Options