3G/4G router not working after firmware upgrade

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.
This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.
3G/4G router not working after firmware upgrade
3G/4G router not working after firmware upgrade
2020-01-10 00:52:43 - last edited 2020-01-10 03:23:33
Model: TL-MR3420
Hardware Version: V2
Firmware Version: mr3420v2_en_3_16_9_up_boot(150319).bin

Dear Forum

 

I have recently bought a TP-MR3420 and I am using a ZTE MF91D mobile router to connect it with mobile broadband.

 

After setting it up first time, it worked fine with the mobile broadband router connected. We just used automatic settings and use telenor mobile network through a provider called Happybytes.

Anyway we were thinking of upgrading the firmware, and was carefully selecting the correct firmware. However, after updating the firmware, the 3G/4G router will not connect correctly.

We have tried setting it up through 192.168.0.1 and wired connection, it comes through the final step for 3G/4G connection, but will not get any IP adress. When trying to connect to internett trought the wireless setting of our TP-router, there is no connection (it was connection before upgrading the firmware).

We were thinking that maybe we need a new .bin file for our mobile router, but could not find any on the internett.

 

Could you help us with setting up the 3G/4G mobile network correctly throuh the router.

 

 

Kind regards

Norway user.

 

0
0
#1
Options