Archer Ax10 / Ax1500 in Acces Point mode no Advanced setting with TP-Link ID

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.

Archer Ax10 / Ax1500 in Acces Point mode no Advanced setting with TP-Link ID

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.
Archer Ax10 / Ax1500 in Acces Point mode no Advanced setting with TP-Link ID
Archer Ax10 / Ax1500 in Acces Point mode no Advanced setting with TP-Link ID
2020-10-20 14:46:41 - last edited 2020-10-23 05:46:10
Model: Archer AX10  
Hardware Version: V1
Firmware Version: 1.1.0 Build 20200827 Rel. 40928(4555)

I have changed mode to Access Point in my Archer AX10, and then there is not ability to connect / login / connect to TP-Link ID.

 

This should not be disabled just because I have changed operation mode.

  0      
  0      
#1
Options
1 Accepted Solution
Re:Archer Ax10 / Ax1500 in Acces Point mode no Advanced setting with TP-Link ID-Solution
2020-10-23 05:46:06 - last edited 2020-10-23 05:46:10

@Kiminiko 

 

Hello, do you mean login to the TP-Link ID via Tether app?


1. Please ensure your phone is connected to the AX10's wireless network.
2. Make sure the AX10 is running the latest firmware.
3. Turn off the VPN software on your phone if you have one.
4. Reboot the router or restart the Tether app.

May it help.

 

Recommended Solution
  0  
  0  
#2
Options
1 Reply
Re:Archer Ax10 / Ax1500 in Acces Point mode no Advanced setting with TP-Link ID-Solution
2020-10-23 05:46:06 - last edited 2020-10-23 05:46:10

@Kiminiko 

 

Hello, do you mean login to the TP-Link ID via Tether app?


1. Please ensure your phone is connected to the AX10's wireless network.
2. Make sure the AX10 is running the latest firmware.
3. Turn off the VPN software on your phone if you have one.
4. Reboot the router or restart the Tether app.

May it help.

 

Recommended Solution
  0  
  0  
#2
Options

Information

Helpful: 0

Views: 1700

Replies: 1