Archer TX3000E Works well after first install but after restart it can't detect?

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.

Archer TX3000E Works well after first install but after restart it can't detect?

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.
Archer TX3000E Works well after first install but after restart it can't detect?
Archer TX3000E Works well after first install but after restart it can't detect?
2020-11-06 20:20:50 - last edited 2020-11-06 20:23:00
Model: Archer TX3000E  
Hardware Version:
Firmware Version:

Hi

I install my TX300E couple days ago. It works fine first day, but after restart it can't be detect.
 

I switched it to another pci slot and after that it worked just fine.
After restart it could not be detected again.

I have tried all tricks what i found here, but it's not working.
 

System info:

Asus PRIME X370-PRO AM4

AMD Ryzen 7 1700

Corsair Vengeance LPX DDR4 3200 MHz 16 Gt

Asus GeForce GTX 1080 STRIX-GTX1080-A8G-GAMING

Windows 10 (latest update)

TX3000E wifi 6 adapter

 

Hope you guys find a sollution or maybe know what I can do to solve it

  0      
  0      
#1
Options
5 Reply
Re:Archer TX3000E Works well after first install but after restart it can't detect?
2020-11-08 07:25:58

@DoctorIV same problem with me. 

  0  
  0  
#2
Options
Re:Archer TX3000E Works well after first install but after restart it can't detect?
2020-11-12 13:08:18

@DoctorIV 

 

Hi,

I had the latest update already.

I tried to reinstall it but still have the same problem.

  0  
  0  
#4
Options
Re:Archer TX3000E Works well after first install but after restart it can't detect?
2020-11-20 15:22:22

@DoctorIV 
i have the same problem. Doesn't work and Win10 cannot detect it. I've installed the drivers and connected it to the USB1112 since Strix 370E doesn't have the F_USB. Funny thing is that the Intel Bluetooth  that comes with the TX3000E is detected and working. 

 

  0  
  0  
#5
Options
Re:Archer TX3000E Works well after first install but after restart it can't detect?
2020-11-24 06:21:27

@woss 

 

Hello, I have replied you in another post, please check and confirm, thanks.

If you found a post or response helpful, please click Helpful (arrow pointing upward icon). If you are the author of a topic, remember to mark a helpful reply as the "Recommended Solution" (star icon) so that others can benefit from it.
  0  
  0  
#6
Options
Re:Archer TX3000E Works well after first install but after restart it can't detect?
2020-11-24 11:19:38 - last edited 2020-11-24 11:20:21

@Kevin_Z I'm confirming that i read it and answered

  0  
  0  
#7
Options

Information

Helpful: 0

Views: 712

Replies: 6

Related Articles