HUAWEI E173 not work as well with TL-MR3420

HUAWEI E173 not work as well with TL-MR3420
HUAWEI E173 not work as well with TL-MR3420
2013-03-30 05:40:43


Region : Others

Model : TL-MR3420

Hardware Version : V2

Firmware Version : 3.13.27 Build 121206 Rel.60215n

ISP : Cellcom 3g - Israel


Hello
My USB Modem HUAWEI E173 not work as well with TL-MR3420
Its lose Identify every almost 15 minutes , and try to Identify again and some times not successfully until I reboot the unit .
then its Identify successfully , after some minutes the problem happen again and again .
I think its from the router software issue that it have not the correct driver of the modem .

also , the signal of the wireless not that good like the other routers which I used before .
please help me to fix this problem and make sure to fix these problems at the next software that will release soon .
Best regards to TP-Link team work
Tony Mohanna
0
0
#1
Options
8 Replies
Re:HUAWEI E173 not work as well with TL-MR3420
2013-03-31 15:11:11
Hello again

I still waiting the replay

can any one help me to fix my problem

Thanks for all
0
0
#2
Options
Re:HUAWEI E173 not work as well with TL-MR3420
2013-03-31 18:41:52
Thanks for the no answer .
any way its look like I found solution
we must update to the last firmware for HUAWEI E173
and I found that software who can make your modem all updates
click here to download
and the problem will stop to your modem connection
good luck
0
0
#3
Options
Re:HUAWEI E173 not work as well with TL-MR3420
2013-04-01 04:29:24
the problem back again , even with the last frimware :mad:
this is must be fix from the tp-link team group .
0
0
#4
Options
Re:HUAWEI E173 not work as well with TL-MR3420
2013-04-03 04:43:50
How much time we need to grt respond to our questions ??
0
0
#5
Options
Re:HUAWEI E173 not work as well with TL-MR3420
2013-04-03 10:15:37
you may refer to part 4 about how to correct the disconnection problem in the link here, http://www.tp-link.com/en/article/?faqid=400. i encountered similar problem before and received the link from tplink guys, hope it makes sense.
0
0
#6
Options
Re:HUAWEI E173 not work as well with TL-MR3420
2013-04-03 18:21:27

Barry Martin wrote

you may refer to part 4 about how to correct the disconnection problem in the link here, http://www.tp-link.com/en/article/?faqid=400. i encountered similar problem before and received the link from tplink guys, hope it makes sense.


Thank you for your replay , I try to fix my problem use your link but nothing happened ,
the same problem sill
I sent mail from the same page to the support
I will wait them replays
Thank you again
0
0
#7
Options
Re:HUAWEI E173 not work as well with TL-MR3420
2013-04-04 21:46:45
Finally I found the solution
1. Choose “3G only” as Internet Access.
2. On “3G” Page, choose your region and your ISP, then double check if the default parameters (such as APN and dial No.etc.) are correct. Contact your ISP for this information if necessary. To manually type in, please choose “Set the Dial Number and APN manually”.
3. Plug in your 3G modem card, restart the router. Wait for a minute or two. See if it can work normally and get on the Internet.
4. If the above attempts won’t get the card to work, Please go to our bin file center ( http://www.tp-link.com/en/support/3g/ ), download your modem’s bin file if there is one available. Then upload it to our Router.

line number 4 , that who fixed my problem , and now my router work 100% without any dc

many thanks for :
Julie Liu
Technical support engineer
0
0
#8
Options
Re:HUAWEI E173 not work as well with TL-MR3420
2013-04-04 21:50:36
Problem solved
0
0
#9
Options