Vi sim not working in mr100

Vi sim not working in mr100

Vi sim not working in mr100
Vi sim not working in mr100
2022-08-17 05:12:38 - last edited 2022-09-01 11:36:40
Model: TL-MR100  
Hardware Version:
Firmware Version:

Other sim working properly but VI sim not work network show message will also show but not connected to internet i changed some few apn settings but it's not working please help 

  0      
  0      
#1
Options
1 Accepted Solution
Re:Vi sim not working in mr100-Solution
2022-08-20 13:03:26 - last edited 2022-09-01 11:36:40

  @Abhi_9 

 

Hi, thank you very much for the feedback.

When using VI SIM on the MR100, please check if the SIM card is detected and it receives 4G signal on Status page, if so, please then go to Advanced->Network->Internet page to check the APN profile settings, if it is using IPv4&IPv6 but internet doesn't work, please change it to IPv4 only, if it still doesn't work, please share with us screenshots of the Status page and also APN profile settings page.

 

In addition, may I know the hardware and firmware version of your MR100?

2022 TP-Link Wi-Fi 7 Product Launch Event | Watch the Replay at https://www.tp-link.com/us/wifi7/event/
Recommended Solution
  0  
  0  
#2
Options
2 Reply
Re:Vi sim not working in mr100-Solution
2022-08-20 13:03:26 - last edited 2022-09-01 11:36:40

  @Abhi_9 

 

Hi, thank you very much for the feedback.

When using VI SIM on the MR100, please check if the SIM card is detected and it receives 4G signal on Status page, if so, please then go to Advanced->Network->Internet page to check the APN profile settings, if it is using IPv4&IPv6 but internet doesn't work, please change it to IPv4 only, if it still doesn't work, please share with us screenshots of the Status page and also APN profile settings page.

 

In addition, may I know the hardware and firmware version of your MR100?

2022 TP-Link Wi-Fi 7 Product Launch Event | Watch the Replay at https://www.tp-link.com/us/wifi7/event/
Recommended Solution
  0  
  0  
#2
Options
Re:Vi sim not working in mr100
2022-09-01 10:55:11

  @Abhi_9 After I changed APN to IPV4 only its working. But I have some VPN which srictly asks for IPV6, there I cant use MR100 with Vi sim. Hope it get fixed in future firmware release.

  0  
  0  
#3
Options

Information

Helpful: 0

Views: 184

Replies: 2

Related Articles