MR600 con sim Iliad - Quando spengo/riaccendo/riavvio... perdo segnale internet

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.

MR600 con sim Iliad - Quando spengo/riaccendo/riavvio... perdo segnale internet

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.
MR600 con sim Iliad - Quando spengo/riaccendo/riavvio... perdo segnale internet
MR600 con sim Iliad - Quando spengo/riaccendo/riavvio... perdo segnale internet
2023-08-03 09:52:25
Model: Archer MR600  
Hardware Version: V2
Firmware Version:

Ho inserito sim Iliad. Provveduto QUICK SETUP e poi mantenuto le altre impostazioni di default.

Il segnale internet è forte e stabile.

Se successivamente riavvio spengo/riaccendo il modem, il segnale internet è assente, e devo rifare QUICK SETUP.

Come mai?

Mi era stato suggerito di ESCLUDERE IPV6, e di mantenere solo IPV4. Non ci sono altre soluzioni?

Grazie

 

  0      
  0      
#1
Options
1 Reply
Re:MR600 con sim Iliad - Quando spengo/riaccendo/riavvio... perdo segnale internet
2023-08-07 11:31:24

  @fabio__ 

 

Hi, may I know the firmware version of your Archer MR600 V2?

 

When the internet stops working, please share with us screenshots of Advanced->Status page, Advanced->Network->Internet page along with System Log file saved on Advanced->System Tools->System Log page.

 

By the way, when the issue happens, if you just unplug the SIM card and insert it back, will internet work again without going through the quick setup process?

  0  
  0  
#2
Options

Information

Helpful: 0

Views: 348

Replies: 1