VPN Client Connected but not working

VPN Client Connected but not working

VPN Client Connected but not working
VPN Client Connected but not working
2023-10-07 16:29:58 - last edited 2023-10-08 09:12:43
Tags: #VPN
Model: Archer AX55  
Hardware Version: V1
Firmware Version: 1.2.3 Build 20230603 rel.46473(4555)

So I've recently set up the VPN client with Express VPN. It successfully connects and I have enabled my device in the Device List, yet when checking my location it shows my actual location rather than my preselected one.

 

Is there anything I may have done wrong?

 

image

Edit: Nevermind, a simple reset sorted it!

  1      
  1      
#1
Options
1 Accepted Solution
Re:VPN Client Connected but not working-Solution
2023-10-08 09:12:39 - last edited 2023-10-08 09:12:43

  @Mike_AHE 

 

Thanks a lot for the update, glad to hear that you've resolved the problem after a reset.

Hope you could enjoy the internet.

Recommended Solution
  0  
  0  
#2
Options
3 Reply
Re:VPN Client Connected but not working-Solution
2023-10-08 09:12:39 - last edited 2023-10-08 09:12:43

  @Mike_AHE 

 

Thanks a lot for the update, glad to hear that you've resolved the problem after a reset.

Hope you could enjoy the internet.

Recommended Solution
  0  
  0  
#2
Options
Re:VPN Client Connected but not working
2023-11-07 16:34:09
I'm having the exact same issue on my AX5400 router. I rebooted but that didn't work. How did you "reset" to get the VPN to work?
  0  
  0  
#3
Options
Re:VPN Client Connected but not working
2023-11-08 01:26:09

  @Dorado7 

 

Hi, how about a factory reset: press and hold the Reset button until the Power LED blinks to reset the router to its factory default settings?

  0  
  0  
#4
Options