SIM Movistar is disconnected in the TP Link MR-100 device

SIM Movistar is disconnected in the TP Link MR-100 device

SIM Movistar is disconnected in the TP Link MR-100 device
SIM Movistar is disconnected in the TP Link MR-100 device
2024-03-26 08:55:18 - last edited 2024-03-29 02:30:18

I have purchased a TP MR100 device with a Spanish operator SIM (from Movistar, SIM previously unlocked from a mobile phone).

 

The SIM is recognized initially, but after a few hours (maximum 24 hours), the SIM is no longer available and, therefore, without internet.

 

If I remove the SIM, restart the device and put the SIM back in, it works again, but it disconnects again after several hours.

 

I rule out a SIM problem, because I have tested it by sharing data from a mobile phone and the connection remains stable without any interruption.

 

 

Can you help me?

  0      
  0      
#1
Options
1 Accepted Solution
Re:SIM Movistar is disconnected in the TP Link MR-100 device-Solution
2024-03-27 17:02:21 - last edited 2024-03-29 02:30:18

  @Sunshine 

The problem has been resolved by updating the firmware.

 

Thanks

Recommended Solution
  0  
  0  
#3
Options
3 Reply
Re:SIM Movistar is disconnected in the TP Link MR-100 device
2024-03-27 09:48:55

  @adelalr 

 

Hi, could you please share with us screenshots of the Advanced->Status page, and Advanced->Network->Internet page along with the system log file when the issue happens?

Please don't restart the router before saving the above screenshots and logs, or previous logs will be cleared after a restart.

 

Besides, what is the hardware and firmware version of your MR100? please ensure it is using the latest firmware.

If possible, please also try any other SIM card to see if there is the same issue or not.

 

If you found the post or response helpful, please click Helpful. If an answer solves your problem, click "Recommended Solution" so that others can benefit from it.
  0  
  0  
#2
Options
Re:SIM Movistar is disconnected in the TP Link MR-100 device-Solution
2024-03-27 17:02:21 - last edited 2024-03-29 02:30:18

  @Sunshine 

The problem has been resolved by updating the firmware.

 

Thanks

Recommended Solution
  0  
  0  
#3
Options
Re:SIM Movistar is disconnected in the TP Link MR-100 device
2024-03-29 02:30:37

  @adelalr 

 

Thanks a lot for the update, glad to hear that you've resolved the problem.

If you found the post or response helpful, please click Helpful. If an answer solves your problem, click "Recommended Solution" so that others can benefit from it.
  0  
  0  
#4
Options

Information

Helpful: 0

Views: 212

Replies: 3

Related Articles