TL-WPA4220 IPv4 multicast and IPv6 not working correctly

TL-WPA4220 IPv4 multicast and IPv6 not working correctly
TL-WPA4220 IPv4 multicast and IPv6 not working correctly
2015-07-31 20:19:40
Region :

Model :

Hardware Version : Not Clear

Firmware Version :

ISP :


Hello all,

I have a TL-WPA4220 to extended wireless range via the powerline and it happens that I also IPv6 at home provided by the ISP (USP Name: MEO, Country: Portugal).
The problem I have is that my TL-WPA4220 almost never switches multicast ethernet traffic which is prevents:
1) IPv6 from working;
2) Device discovery in the network;

If have my laptop connected via wireless to TL-WPA4220, I can't get and IPv6 address, I can't find the AppleTV, ou any other computer.
The most strange thing is that after powering up the TL-WPA4220 multicast works for a while, but then it stops working.

This hardware/firmware information of my TL-WPA4220:













Firmware Version: 1.2.8 Build 140401 Rel.49960n
[/TD]
MAC-QCA7420-1.1.0.844-01-20120919-FINAL
PIB_422011_140304_002
Hardware Version:
WPA4220 v1 081C7015



Other relevant information:

---8<---





































































[TD="class: h2, colspan: 3"]Network [TD="class: h2, colspan: 3"]Wireless [TD="class: Item"]System Up Time:
Powerline
MAC Address: E8-DE-27-86-43-FB

Device Password: ****

Network Name: ****
MAC Address: E8-DE-27-86-43-FA
IP Address: 192.168.x.x

Subnet Mask: 255.255.255.0

[/TD]
Wireless Radio: Enable
Name (SSID): XXXXX
Channel: 1
Mode: 11n only
Channel Width: 20MHz
MAC Address: E8-DE-27-86-43-FA
[/TD]
0 days 20:18:02

--->8---

Hope someone can help me.

Thank you.

Regards,
Jorge Matias
0
0
#1
Options
1 Reply
Re:TL-WPA4220 IPv4 multicast and IPv6 not working correctly
2015-08-04 11:29:33
You got a PA4010 to work with WPA4220, right?
Provide the detailed topology.
0
0
#2
Options