TL-PA9025P KIT V1 Utility

This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.
This thread has been locked for further replies. You can start a new thread to share your ideas or ask questions.
TL-PA9025P KIT V1 Utility
TL-PA9025P KIT V1 Utility
2016-12-12 04:03:06
Hi,

Why is there no utility on TL-PA9025P KIT V1 web page ?
Which software to use ?

I tried to use tpPLC_Utility from TL-PA9020P KIT V1 but it doesn't work (impossible to change network name or device names).

Thanks for your support.


Regards
0
0
#1
Options
6 Reply
Re:TL-PA9025P KIT V1 Utility
2016-12-24 17:06:23
Up .... If someone can help ?
0
0
#2
Options
Re:TL-PA9025P KIT V1 Utility
2017-10-01 17:42:40
Up !
0
0
#3
Options
Re:TL-PA9025P KIT V1 Utility
2017-10-04 03:25:26
Download the latest from the 9020 support web page
0
0
#4
Options
Re:TL-PA9025P KIT V1 Utility
2017-10-06 03:30:06
Hi

That's not helping.
There are no firmware update for this device available on TP link web.
0
0
#5
Options
Re:TL-PA9025P KIT V1 Utility
2017-10-07 00:41:27
You asked about the management utility (tpPLC). The version for the 9020 will give you the latest - which should work on all current adaptors.
[/FONT]
[FONT=Arial]If that doesn't work then try a factory defaults reset (hold down the sync button and repower the adaptor - and hold the button down for 15 seconds)


If your current firmware version is less than 3.2.4b then you probably need to contact TP-Link support to get them to provide (or ideally upload to the support site) a current version...Earlier versions are very buggy and have disconnect / performance issues.
0
0
#6
Options
firmware version is less than 3.2.4b
2018-08-27 17:54:18
Hi,

I installed the TL-PA9025P Kit some days ago into my existing network of 4x TL-WPA4220 (I have unpluged the former TP-PA4020P from router).

When I pair only the two TL-PA9025P from the Kit, I get on both TL-PA9025Ps the powerline lights to go green... BUT: I have no chance to get the TL-WPA4220s into the network.

When I pair one of the TL-WPA4220 with a TL-PA9025P, I can get them work. BUT: the powerline lights of both TL-PA9025Ps turn red!

With the tpPLC utility (latest version) I see in this situation the TL-WPA4220 running with more then double speed in comparison to former installation with the TL-PA4020P instead of the TL-PA9025P.

The second TL-PA9025P of the kit is also connected to the network - so now I have a mixed environment working. Although I guess the second TL-PA9025P is not running at its best. Both TL-PA9025P of the kit (one directly connected to the router and the other as a "remote" station) are connected although their powerline lights are red!

For all the network adapters (2x TL-PA9025P from kit + 4x TL-WPA4220 and 1x TL-PA4020P) I have made a firmware update offered from the tp-link support websites (latest versions).

Actual firmware of all TL-WPA4220: 1.3.1.2141-00_422091_170518_004
Actual firmware of TL-PA4020: 1.3.0.2134-00_402011_1602231_002
Actual firmware of both TL-PA9025P: 3.2.4_902121_170629_901

--> I used the tpPLC utility to get this firmware informations!

MY QUESTION 1: Is there a chance to get this red lights of the two TL-PA9025Ps turn green without the other devices drop the connections? Or are the TL-PA9025Ps forced to run lower protocols to be compatible with the AV600 devices (TL-WPA4220 and TL-PA4020P) and so there is no chance for the lights to turn green?

The Vogon: [QUOTE] If your current firmware version is less than 3.2.4 b then you probably need to contact TP-Link support to get them to provide (or ideally upload to the support site) a current version... Earlier versions are very buggy and have disconnect / performance issues.
[/QUOTE]

MY QUESTION 2: Are there meanwhile newer firmware versions for the TL-PA9025Ps??? The latest version I found is 3.2.4 and not 3.2.4 b!!!
0
0
#7
Options